Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Genco Ecer: İrem'e aşık değildim
        1

        2.Sayfa programına adı İrem Derici ile anılan Genco Ecer konuk oldu.Reklam ilişkisi sözlerine açıklık getiren Ecer, ‘Bir şeyler hissedildi başladık, biraz denedik olmadı ayrıldık’ dedi.

        2

        İşte Genco Ecer’in açıklamalarından satır başları…

        İrem’le yaşadığımız tabi ki aşk değil. Ne İrem bana âşıktı ne de ben İrem’e… Bizim ortak noktamız müzikti o bizi bir araya getirdi. Arkadaş ortamında tanıştık. Bir şeyler hissedildi başladık, biraz denedik olmadı ayrıldık.

        3

        Herkesin başına gelebilecek bir durum. Bizim birlikteliğimiz de bir hafta sürdü. Ayrılmamızın belli başlı bir nedeni yok denedik olmadı.

        4

        Bilmiyorum o birini unutmak için mi yaptı ama bende öyle bir durum yoktu. Bizim en büyük yanlışımız daha yolun başında tanışma aşamasında ortaya çıkmamız oldu.

        5

        Bizim kameralara el ele çıkma fikrimiz İrem’indi. O daha hissettiklerini dolu dolu yaşan biri… Ben kameralar karşısında İrem’in yanında çok yeni bir insanım, alışık değilim.

        6

        Aramızda ufak bir pürüz vardı. Ben de Instagram’dan takip etmeyi bıraktım. Benden birkaç sonra o da beni takipten çıkardı. Bizim İrem’le öyle çok kötü bir ayrılığımız olmadı. Arasam açar konuşuruz. Aramızda problem yok şuan.

        7

        İrem çok doğal, enerjisi çok yüksek biri, bir şekilde insana değerli hissettiriyor. Beni o yanı çekti. Beni rahatsız edici herhangi bir konuşması olmadı.

        8

        Ben İrem’in ağzından kötü bir söz duymadım, bir hafta on gün boyunca yanımda lady gibiydi. Ama birlikteliğimiz çok kısa sürdü.

        9

        Benim reklam için İrem’le birlikte olduğumu söylediler bu durum beni rahatsız etti. Ben bugün bunları düzeltmek için konuştum.