Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan George Clooney kaza anını anlattı: Kimse yardım çağırmadı - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü oyuncu George Clooney, 2018'de İtalya'nın Sardinya Adası'nda geçirdiği motosiklet kazasının ardından hastaneye kaldırılmış ve kısa bir süre sonra da taburcu edilmişti.

        2

        Clooney, yıllar sonra o kazayla ilgili açıklamalarda bulundu. 59 yaşındaki oyuncu, "O sesi duydum. Hani metalin metale sürtme sesi vardır ya... Motorumu kaydırıp oraya bıraktım, yerde yüzükoyun yatıyordu" dedi.

        3

        "İNSANLAR RESİM ÇEKMEYE BAŞLADI"

        George Clooney, "Tek düşünebildiğim şey şuydu: 'Aman Tanrım, öldüm mü?' Sonra insanlar resim çekmeye başladı. Bu beni sinirlendirdi." şeklinde konuştı.

        4

        "HAYATIMIN EN KÖTÜ ANI ONLAR İÇİN EĞLENCEYDİ"

        Amerikalı oyuncu, "O anı daima hatırlayacağım çünkü kimse yardım çağırmak veya yardım etmek için hamle yapmıyordu. Hayatımın en kötü anı onlar için eğlenceydi" ifadelerini kullandı.

        5

        'BOŞANIYORLAR' İDDİASI

        Öte yandan ünlü aktör George Clooney ile avukat eşi Amal Clooney Alamuddin'in yollarını ayıracağı öne sürülmüştü.

        Life&Style dergisinin kapağına taşıdığı iddiaya göre; 2014'ten beri evli olan ve ikiz çocukları bulunan çift, bu kez altı yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı.

        6

        Çiftin arasındaki son kriz, çocuklarının hangi ülkede eğitim alacağı sorusu üzerine çıktı. George Clooney çocukların Amerika Birleşik Devletleri’nde eğitim almasını isterken; Amal Clooney Alamuddin, İngiltere’de eğitim görmelerini istedi.

        İkilinin aralarındaki tartışma büyüyünce, çift ilişkilerinde yolun sona gelerek boşanma kararı aldı. İddialardan sonra, taraflardan henüz bir açıklama gelmedi.

        7

        İLK DEDİKODU DEĞİL

        Çift hakkında iki yıl önce de boşanma dedikodusu çıkmıştı. George Clooney ile anlaşamayan Amal, ikiz bebekleri Ella ve Alexander’ı da alarak İtalya’nın Sardinya adasında satın aldıkları yeni villaya taşınmış ve çocukları da eşine göstermediği öne sürülmüştü.

        8

        Amal'ın, Clooney’e "Eğer çocukları görmek istiyorsan malikanede değil, müştemilatta kalabilirsin" dediğine ilişkin iddialar basına yansımıştı.

        George Clooney’in danışmanı, HollywoodLife’a yaptığı açıklamada, “Hikaye tamamen uydurma. Herkes rahat bir nefes alabilir. George ve Amal, evlendikten sonra da hala birbirine aşık” ifadelerini kullanarak söylentilerin gerçek dışı olduğunu dile getirmişti.

        9

        İKİNCİ EVLİLİĞİ

        1989 ile 1993 arasında Talia Balsam ile ilk evliliğini yaptıktan sonra uzun süre evlenmeyen Clooney, Hollywood'un müzmin bekarı olarak anılıyordu.

        Fakat, Lübnan asıllı ünlü bir avukat olan Amal Alamuddin onun bu konudaki fikrini değiştirdi. Çift, 2014'te evlenmişti. İkilinin Alexander ve Ella adında 3 yaşında biri kız biri erkek ikizleri bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ