Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gigi Hadid ve Leonardo DiCaprio aynı otelde görüldü - Magazin haberleri
        1

        2017'nin sonlarında aşk yaşamaya başlayan Leonardo DiCaprio ile Camila Morrone, geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırmıştı. Yaklaşık 4 yıldır birlikte olan ikilinin ilişkilerini sonlandırmasının ardından Oscar ödüllü aktörün adı, Ukraynalı model Maria Beregova ile anılmıştı. Ancak daha sonra DiCaprio'nun model Gigi Hadid ile aşk yaşadığı iddiaları ortaya atılmıştı.

        2

        Leonardo DiCaprio'nun Hadid ile romantik bir bağ kurduğu ileri sürüldü. "Us Weekly"nin haberine göre; Dicaprio, Gigi Hadid'e 'gözünü dikti' ancak ünlü isim, aktöre aynı ilgiyi göstermedi.

        3

        "ARALARINDA CİDDİ BİR İLİŞKİ YOK"

        "InTouch" ise Leonardo DiCaprio ve Gigi Hadid'in yazın birkaç kez görüştüğünü fakat aralarında ciddi bir ilişkileri olmadığını bildirmişti.

        "BİRBİRLERİNE İLGİ DUYUYORLAR"

        Dergiye konuşan kaynaklardan biri, "Gigi ve Leonardo, birkaç yıl önce tanıştılar ve birbirlerine ilgi duyuyorlar. Gigi, tam onun tipi; muhteşem..." şeklinde konuşmuştu.

        Bir diğer kaynak ise, ikilinin sadece arkadaş olduklarını iddia etmişti.

        4

        AYNI OTELE GİTTİLER

        Tüm bunların ardından DiCaprio ile Hadid, kaynakların aşk yaşadıklarını söylemelerinden sonra geçtiğimiz günlerde Paris'teki bir otelde ayrı ayrı görüldü.

        TMZ'nin haberine göre; Paris Moda Haftası'nda geçen uzun bir günden sonra otele giriş yapan Gigi Hadid'den kısa süre sonra, Hollywood yıldızı da aynı otele geldi. Yaklaşık üç saat sonra ise DiCaprio'nun lüks otelden gece 1 civarında ayrıldığı görüldü. Gigi de dakikalar sonra otelden çıktı.

        5

        GECEYİ ARKADAŞLARIYLA GEÇİRDİ

        Hadid'in nereye gittiği belli değilken; DiCaprio, oteline dönmeden önce gecenin geri kalanını arkadaşlarıyla birkaç gece kulübüne giderek geçirdi.

        6

        ADI BİRÇOK ÜNLÜ İSİMLE ANILMIŞTI

        Leonardo DiCaprio, daha önce model Bar Refaeli ve manken Gisele Bündchen gibi birçok ünlü isimle aşk yaşamıştı.

        7

        "SABAHA KADAR FLÖRT ETTİLER" İDDİASI

        DiCaprio'nun adı Kendall Jenner'la da aşk dedikodularına karışmıştı. İkilinin, bir mekanda sabaha kadar flört ettiği iddiaları basına yansımıştı.

        8

        BİR ÇOCUK ANNESİ

        Öte yandan Gigi Hadid de şarkıcı Zayn Malik ile 6 yıllık ilişkisini geçtiğimiz yıl ekim ayında noktalamıştı. Malik'in, sevgilisinin annesi Yolanda Hadid'e hem sözlü hem de fiziksel şiddet uygulaması nedeniyle uzaklaştırma ve öfke kursuna gitme cezası aldığı basına yansımıştı. Hadid ile Malik'in 2 yaşında Khai adında bir kızları bulunuyor.

        Fotoğraflar: AP, Instagram, Reuters, Splash News.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ