Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Gökçe Bahadır'dan Emir Ersoy açıklaması: Çok heyecanlıyız!
        1

        Gökçe Bahadır, Emir Ersoy'un geçtiğimiz yıl yayınlanan "1977 Sezen’li Şarkılar" albümünde bir şarkı seslendirmişti. İkilinin ilişkisi de stüdyo çalışmaları sırasında başlamıştı.

        2

        "BİRLİKTE MUTLULUĞUMUZUN ARTMASINI DİLİYORUM"

        Geçtiğimiz cuma günü Emir Ersoy ile Alaçatı'da evlenen Gökçe Bahadır, Alem Dergisi'ne konuştu. Samimi açıklamalarda bulunan Bahadır, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

        Çok heyecanlıyız ve çok mutluyum, sevdiğim insanla hayatımı birleştirdim. Farklı heyecanlar... Dilerim her şey gönlümüzce olur. Birlikte mutluluğumuzun artmasını diliyorum.

        3

        Ünlü oyuncu, ayrıca "Hayatını canlandırmak için hayaller kurduğunuz biri var mı?" sorusuna ise "Açıkçası ilk aklıma gelen Sabiha Gökçen... Onun hayatını canlandırmayı isterdim." yanıtını verdi.

        4

        "BU SADECE BİR İŞ DEĞİL, YAŞAM BİÇİMİ"

        Gökçe Bahadır, daha sonra mesleğiyle ilgili "İstediğin bir şeyi tutkuyla yapmaya karar verdiğinde o işin zorlukları hiç göz önünde olmuyor. Çok sevdiğim bir işi yapmaya karar verdim. Benim için hiçbir zorluğu önemli değildi. Bu sadece bir iş değil, bir yaşam biçimi." ifadelerini kullandı.

        5

        Ayrıca takı takmaktan hoşlandığı belirten 40 yaşındaki oyuncu, "Küpe takmazsam o günümün iyi geçmeyeceğini düşünürüm." dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ