Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gonca Vuslateri: Hayatamın aşkı! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Gonca Vuslateri (34), önceki gün babası Birol Vuslateri ile Nişantaşı'nda görüntülendi.

        2

        Babası ile el ele alışveriş yapan oyuncu, babası için "Bakın arkadaşlar size sevgilimi tanıtayım. Hayatımın aşkı olur kendisi" dedi. Vuslateri, bacağındaki yanık için, "Her geçen gün daha iyiye gidiyorum. Çok şükür az bir şey kaldı" diyerek zor günleri geride bıraktığını açıkladı.

        3

        SÜRPRİZ AŞK BİTTİ

        Gonca Vuslateri ve Hakan Altun birlikteliği herkesi şaşırtmış ancak ikili, kısa bir süre sonra yollarını ayırmıştı. Çiftin yaşadıkları fikir ayrılıkları nedeni ile bu kararı aldıkları öne sürülmüştü.

        4

        "ESKİ BİLETE PİYANGO VURMAZ"

        Barşma iddialarının ardından Vuslateri, eski sevgilisi Ben Affleck ile 17 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez'i eleştirmişti.

        Oyuncu, konuyla ilgili, "Eski bilete piyango vurmaz. Arkana bakmayacaktın Jennifer Lopez ama ne diyelim... Bir tur daha döneceksin o aşkı, ne yapacaksın... Olan benim siyah sporcuma (Alex Rodriguez) oldu. İyi geceler vuslat eri. İyi uykular sana... Ne güzel ölüyormuş insan anılarda da..." ifadelerini kullanmıştı.

        Vuslateri'nin bu paylaşım ile "barışma" iddialarına gönderme yaptığı ileri sürülmüştü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ