Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Annesi de dövmelerinden teşhis etti

        Kocaeli’nde öldürüldükten sonra çöp poşetine konularak yol kenarındaki tarlaya atılan ve kimliği kolundaki dövmelerden belirlenen kadının cesedi, annesi tarafından da dövmelerinden teşhis edildi.

        Kandıra yolu Çayırköy mevkiinde 2 hafta önce hurda toplayan bir kişi tarafından fark edilerek bulunan ve elleri bileklerinden kesilmiş kadın cesedinin kimliği, kolundaki dövmelerden teşhis edildi. Jandarma, cesedin kimliğini belirleyebilmek için birçok dövmeci ile görüşüp dövme fotoğraflarının sosyal medyada yayınlanmasını sağladı. Bu şekilde genç kızın kimliği ile ilgili bilgilere ulaşıldı.

        Dün sabah katıldığı bir televizyon programında fotoğraflardaki kadının kızı Nuran Dutlu olduğunu teşhis eden anne Hediye Görmüş, programın ardından İzmit Asri Mezarlık Morgu’na giderek kızının cesedini teşhis etti. Teşhis sonrası morgdan gözyaşları içerisinde çıkan anne Görmüş, “Ben şimdi senin çocuğuna ne diyeceğim?” diyerek ağladı. Sinir krizi geçiren anneyi yakınları teselli etmeye çalıştı. Genç kadının ellerinin, parmak izinden kimliğinin belirlenmemesi için baltayla kesildiği anlaşıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ