Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Devlet Bahçeli grup toplantısında konuştu Bahçeli'den Başbakan'a eleştiri

        HABERTURK.COM

        İç Güvenlik Paketi görüşmelerinin ertelenmesine ilişkin konuşan Bahçeli, "Kamuoyunda iç güvenlik paketi olarak bilinen kanun tasarısının görüşmesi AKP tarafından ertelenmiştir. Dileğim bu tasarının Meclis gündemine hiç alınmamasıdır. Anayasa'ya aykırı olan, hukuk devleti prensiplerini iğfal eden iç güvenlik paketinin, polis devletini tesis edeceği, can ve mal güvenliğini sakatlayacağı kuşkusuzdur" dedi.

        İşte Bahçeli'nin konuşmasında satır başları;

        "YETER Kİ MİLLETİMİZ ÖNÜMÜZÜ AÇSIN"

        Asırları aşıp gelmiş milletimizin önündeki temel sorun alanları temizlendiğinde yeniden küresel güç kurmasının önünde engel kalmayacaktır. Yeter ki milletimiz önümüzü açsın. Sorumluluk bilincini herkesten fazla duyan olduğumuzun farkındayız. İnsanımızın yaşadığı her sorun siyasetimizin ilgi sahasındadır. Biz iktidara hazırız.

        "DİLEĞİM MECLİS GÜNDEMİNE HİÇ ALINMASIN"

        Kamuoyunda iç güvenlik paketi olarak bilinen kanun tasarısının görüşmesi AKP tarafından ertelenmiştir. Dileğim bu tasarının Meclis gündemine hiç alınmamasıdır. Anayasa'ya aykırı olan, hukuk devleti prensiplerini iğfal eden iç güvenlik paketinin, polis devletini tesis edeceği, can ve mal güvenliğini sakatlayacağı kuşkusuzdur.

        "MHP KARŞI ÇIKIYOR"

        AKP korku devletinin yasal düzenini oluşturmuştur. MHP iç güvenlik tasarısının tehlikeli sonuçlar doğuracağını gördüğünden karşı çıkmaktadır.

        "BU DA SİZE 'DEVLET' SÖZÜ OLSUN"

        Sayın Davutoğlu adım devlet olduğu kadar devletime sahip çıkarım, milletime toz kondurmam. Vandallarla, hainlerle düşüp kalkan sensin. Biz her yerde olduğumuz gibi konuşuruz. Sayın Davutoğlu sana ve zihniyetinde her yerde farklı konuşmak konusunda başarılar dilerim. Tezgahlarınızı inşallah başınıza yıkacağız. Bu da size 'Devlet' sözü olsun.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ