Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa beyoğlunda bıçaklanan hamile kadın ifade verdi

        Beyoğlu'nda geçen hafta karnından bıçakla yaralanan 1,5 aylık hamile Z. Y. (22), hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından polis merkezine gelip ifade verdi. Genç kadının ifadesinde eski erkek arkadaşı olduğunu söylediği Hamza T.'yi suçlayıp Buluştuk. Barışmak istediğini söyledi. Mümkün olmadığını, hamile olduğumu söyledim. Bıçaklayıp kaçtı diye konuştuğu öğrenildi.

        SERBEST BIRAKILDI

        İlk ifadesinde beni sigara isteyen tinerci bıçakladı şeklinde konuşup, bıçağı kullanan kişinin kimliğini saklayan genç kadın bu nedenleSuç uydurmakla suçlandı, bu nedenle ifade verdi.

        ERKEK ARKADAŞIM OLDUĞUNU ÖĞRENMESİNLER DİYE

        Z. Y.'nin bıçağı kullanan kişinin kimliğini gizleyip, aslında olmayan bir başka kişiyi suçlamasını Erkek arkadaşım olduğunu gizlemek için diyerek açıkladığı öğrenildi. Polis merkezindeki işlemlerinin ardından serbest bırakılan Z.Y. yanındaki kadın yakınıyla hızla uzaklaştı.

        TİNERCİ BIÇAKLAYIP KAÇTI DEMİŞTİ

        Y. olayın meydana geldiği gün polise onu kendisinden sigara isteyen bir bağımlının bıçakladıktan sonra kaçtığını söylemişti.

        Olay yerine yakın kameraları inceleyen Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri Y.'nin saldırıdan önce Hamza T.(25) ile yürüdüğünü tespit etti. T. yakalandı; Poliste ve adliyedeki ifadelerinde kadının eski sevgilisi olduğunu, hamileliğinden kurtulmak için senaryo kurup kendini bıçaklattığını ileri sürdü. T. tutuklanıp cezaevine konuldu.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ