Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul Beylikdüzü'nde PTT Şubesi'nde silahlı soygun

        Müslim SARIYAR /Mustafa ŞEKEROĞLU / İSTANBUL

        İstanbul'da son günlerde yaşanan soygun olaylarına bir yenisi daha katıldı. Beylikdüzü'nde bulunan bir PTT şubesine gelen silahlı bir kişi görevliyi etkisiz hale getirdikten sonra ilk belirlemelere göre yaklaşık 3 bin TL'yi alıp kaçtı. Soygunun ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

        Saldırganın 20 yaşlarında gözlüklü ve kapşonlu olduğu, plakası alınamayan bir otomobille olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

        SOYGUNCU 3 SAATTE PARALARLA YAKALANDI

        İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan bir PTT şubesine silahla girererek soyan soyguncu 3 saat sonra para ve silahla birlekte Esenyurt'ta yakalandı.

        Beylikdüzü'nde bulunan bir PTT şubesine saat 14.30 sıralarında gelen kirli sakallı, kapşonlu ve silahlı bir kişi görevliyi etkisiz hale getirdikten sonra ilk belirlemelere göre yaklaşık 3 bin TL'yi alıp kaçtı. Olayın ardından harekete geçen Asayiş şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, kamera görüntülerinden soyguncunun kaçtığı aracın istikameti belirledi.

        Yapılan çalışmalarda soyguncunun Esenyurt'a kaçtığı belirlenmesi üzerine geniş çaplı operasyon düzenlendi. Düzenlenne operasyonda PTT şubesini soyduğu belirlenen Recep T., yakalandı. Gözaltına alınan soyguncunun üzerinde PTT şubesinde aldığı paralar ve olayda kullanılan silah ele geçirildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ