Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Muğla'da trafik kazası: 1 ölü, 5 yaralı

        Milas'ta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre, Milas-Söke karayolunda asker eğlencesinden dönen Hüseyin Yavaş idaresindeki 48 LD 604 plakalı otomobil, yol kenarındaki maden tesisinden çıkış yapan Mehmet Bilge'nin kullandığı 48 U 3116 plakalı tırla çarpıştı.

        Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan 1 yaşında Nisa Yavaş, otomobilden dışarı fırlarken, araçta bulunan diğer 5 kişi ise sıkıştı.

        Otomobilde sıkışan yaralıların itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldığı kazada, sürücü Hasan Yavaş, çocukları Nisa ve Eda Yavaş (5) ile araçta bulunan Turceyin Demir ve Selma Doğramacı yaralandı.

        Otomobil sürücüsünün eşi Dilek Yavaş (24) ise 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti.

        75. Yıl Milas Devlet Hastanesi ve İzan Özel Sağlık Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan Nisa Yavaş'ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Kazayı haber alarak olay yerine gelen yaralıların yakınları sinir krizi geçirdi. Tır sürücüsü Bilge ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ