Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Kentte Bugün

        Nagihan ALAN / GAZETE HABERTÜRK

        KONSER

        Rock müziğin yıllanmış ismi Teoman ‘Yavaş Yavaş’ turnesi ile tekrar sahnelerde... Teoman’a piyanoda Ece Dağıstan, kemanda Mahur Tukan, gitarda Tolga Akyıldız’ın eşlik edeceği konser 21.00’de TİM Show Center’da...

        Uzun bir aradan sonra ‘Şimdi ve Sonra’ albümünden en güzel ve en sevilen şarkılarını seslendirecek olan Yeni Türkü 22.30’da Kadıköy Sahne’de sizlerle...

        Romantik müziğin efsane ismi Ümit Besen kendi klasiklerinden ve geniş repertuvarındaki unutulmaz eserlerden oluşan şarkılarla sizler için 21.30’da Beyrut Performance’ta sahne alacak.

        Farklı ses rengiyle dikkatleri üzerine çeken Cem Adrian, son albümü “Sana Bunları Hiç Bilmediğin Bir Yerden Yazıyorum” ile 22.30’da Hayal Kahvesi Atakent’te dinleyenleriyle buluşacak.

        Funk, caz, tarzlarını elektronik altyapılar ile birleştirerek, dinamik ve eğlenceli bir tarzı yakalayan, dünyaca ünlü müzisyenlerin şarkılarına miks yapan DJ setlerinin efendileri Kraak ve Smaak 22.30’da Izaka’da sizlerle...

        SERGİ

        “Yok Olmadan: Doğa ve Sürdürülebilirlik Üzerine Bir Sergi” isimli sergi doğa ve ekolojiyi konu alan sanatçıları bir araya getiriyor. Doğa algımıza dair farklı bakış açıları sunan ve yeni farkındalıklar öneren sergiyi İstanbul Modern’de görebilirsiniz.

        TİYATRO

        VİKO Çocuk Tiyatrosu, Enerji Verimliliği Haftası’nda, geleceğimizin teminatı öğrenciler için sahne alacak. Enerji verimliliği, doğal kaynakların korunması ve geri dönüşüm konularında birçok mesajın verileceği Aydınlık Bir Gelecek İçin müzikli çocuk oyunu 13.00’te Üsküdar Koza Tiyatrosu’nda ücretsiz olarak izlenebilecek.

        Tamamı seyircilerden alınan yönelimler doğrultusunda o ana özel oynanan birbirinden eğlenceli ve süprizlerle dolu doğaçlama oyunlarla doyasıya gülmek ve bütün haftanın yorgunluğunu atmak için “Totem Doğaçlama” oyunu 21.00’de Old City Comedy Club’ta sizleri bekliyor.

        GalataPerform’un ilk kez 2013 yılında sahneye koyduğu ve iki sezonboyunca kapalı gişe oynayan “İz”, 20.30’da Galata Perform’da...

        AKTÜEL

        Prof. Dr. Mehmet Tekin “Türk Romanında Batılılaşma Sorunu” söyleşisiyle 14.00’te Türk Edebiyat Vakfı’nda...

        Uluslararası İstanbul Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı CNR Expo’da ziyaret edilebilecek.

        Evleneceklere gelinlik damatlık konusunda orijinal fikirler verecek Fashionist’i Lütfi Kırdar Anadolu Auditorium’unda gezebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ