Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Eyüp'te, sevgilisiyle katil tutarak kocasını öldürttü

        Mustafa ŞEKEROĞLU/GAZETE HABERTÜRK

        İstanbul Eyüp’te 13 Ekim akşamı saat 22.00’de, aynı zamanda akrabası da olan İbrahim D. ile birlikte evinden çıkan Necmettin Tolga G. (31) silahlı saldırıya uğradı. Necmettin G. hayatını kaybederken, polis İbrahim D.’nin ifadesine başvurdu. İfadeleri şüpheli bulan polis, İbrahim D.’yi izlemeye aldı. 4 aylık çalışma sonucu, öldürülen Necmettin G.’nin 24 yaşındaki eşi Sevgi G. ile İbrahim D. arasında yasak ilişki olduğu belirlendi.

        Polis, olaydan sonra Antalya’ya yerleşen ikilinin, cinayet öncesi ve sonrası telefon kayıtlarını çıkardı. İbrahim D.’nin bağlantılarını araştıran polis, Bünyamin A. adlı bir kişiye de ulaştı. Polis, İbrahim D.’nin cinayetten 1 saat önce Avcılar’da Bünyamin A. ile görüştüğünü tespit etti.

        Bünyamin A.’nın, 20 gün önce Antalya’da başka bir suçtan tutuklanarak cezaevine gönderildiği ortaya çıktı. Elde edilen bilgilerin ardından ekipler, Sevgi G. ile sevgilisi İbrahim D.’yi azmettirici olarak Antalya’da gözaltına aldıktan sonra İstanbul’a getirdi. Sevgi G. ifadesinde şunları söyledi: “Eşim beni dövüyordu. İbrahim D. ile arkadaşlığımız başladı. İbrahim’e ‘Onu ortadan kaldır’ dedim, 20 bin TL’ye kiralık katil tuttu.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ