Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Aydın'da üniversiteli kızlara bıçaklı saldırı!

        Aydın'ın Yenipazar ilçesinde, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Yenipazar Meslek Yüksekokulu öğrencisi iki genç kız, evlerinde bıçaklı saldırıya uğradı.

        Vaka, Hükümet Mahallesi'nde meydana geldi. Öğrenciler Özlem D. ve Büşra K., marketten alışveriş yaptıktan sonra eve döndü. Salonda otururlarken diğer odaya giden Büşra K.'nin, eve nasıl girdiği tespit edilemeyen M.N. isimli şahsın bıçaklı saldırısına uğradığı iddia edildi.

        Arkadaşının çığlıklarını duyan ÖzlemD., salondan aldığı tavla kutusuyla M.N.'ye vurdu. Şaşıran ve kaçmaya çalışan saldırgan, elindeki bıçağı Özlem D.'ye iki kere sapladıktan sonra kaçtı. Bağırışları duyan komşularının ihbarı üzerine 112 Acil Sağlık ekibi geldi. Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kızlardan Özlem D. ayakta tedavi edilirken vücudunun çeşitli yerlerine bıçak darbesi alan Büşra K. ameliyat edildi.

        Her iki kızın da durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kısa bir süre sonra yakalanan zanlı M.N.'nin ise genç kızların yan komşusu olduğu belirlendi. Zanlı M.N., suçlamaları kabul etmedi. Vakayla ilgili tahkikat başlatıldı.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ