Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Antalya'da 'Kadınlar Günü' havada kutlandı

        Alanya Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi ve Alanya Yamaç Paraşütü Okulu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 'Kadına şiddete hayır' demek ve farkındalık yaratmak amacıyla yamaç paraşütü etkinliği düzenledi. Aralarında kadın memurların da bulunduğu 15 kaymakamlık çalışanı denizden 900 metre yükseklikteki Yassıtepe'den paraşütle havalanarak, Kleopatra Plajı'na indi.

        'KADINA ŞİDDETE HAYIR'

        Alanya Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi görevlisi Çağla Kandaz, "Bugün bizim için özel bir gün. Tüm dünya kadınlarının gününü kutluyorum ve kadına şiddette hayır diyorum" dedi.

        Alanya Yamaç Paraşütü Okulu görevlisi Ömer Deniz Erdal da "Kadına karşı şiddette hayır diyerek, kadına karşı maddi ve manevi şiddetti durdurmak adına, karşı olduğumuzu göstermek için bu etkinliği yapıyoruz. Alanya Kaymakamlığı'nın destekleri ile kadınlarımız bizlerle birlikte gökyüzünde özgürlüğü tattı. İnanıyoruz ki kadına yönelik şiddette en uç zirvede karşı durduğumuzu göstermeye çalıştık. Temennimiz kadına karşı şiddette uzak bir ülkede yaşamak" diye konuştu.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ