Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa MHP Karamürsel İlçe Başkanı uyuşturucu satıcısını dövdü

        Karamürsel'de uyuşturucu sattığı belirlenen bir kişinin, MHP İlçe Başkanı tarafından feci şekilde dövülme anı sosyal medyada yayınlandı. Edinilen bilgiye göre MHP Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy, bonzai sattığını belirlediği bir kişi ile uyuşturucu almak için sözleşerek buluşmaya gitti. Buluşma anında arkadaşları tarafından çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Karamürsel sahilindeki bir parkta şahısla buluşan Kılınçsoy, aracından inerek satıcı ile konuşmaya başladı.

        ÖNCE UYARDI, SİNİRLERİNE HAKİM OLAMAYINCA DÖVDÜ

        Daha sonra satıcıyı azarlamaya başlayan Kılınçsoy, uyuşturucu satıcısını bir daha uyuşturucu satmaması konusunda sert bir şekilde uyardı. Kimlere uyuşturucu sattığını soran Kılınçsoy, sinirini alamayınca uyuşturucu satıcısına tekme tokat saldırarak yere yatırdı. Satıcının uyuşturucu satmadığını söylemesine rağmen, şahsa suçüstü yapan Kılınçsoy, bir daha satış yapmaması konusunda uyararak satıcıyı serbest bırakarak, durumu polis ekiplerine şikayet etti.

        'ELİNE SAĞLIK' DİYEN DE VAR ELEŞTİREN DE

        Olay anınında yanında bulunan yakınları tarafından çekilen ve sosyal medyada yayınlanan görüntülere yorum yapanların bazıları Kılınçsoy'a destek verirken bazıları da eleştirdi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ