Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Konya'da Yasin Şahin'i arama çalışmaları sürüyor

        Zafer SAMANCI/KONYA

        Jandarma Komutanlığı, AFAD ve polis ekiplerinin arama çalışmalarında Yasin'e dair en küçük bir ize rastlanmadı.AFAD İl Müdürlüğü Ekip Amiri Yüksel Seyhan yaklaşık 20 kilometrelik alanda, başta helikopter olmak üzere iz takip ve canlı arama köpekleri ve çevre mahalle halkının da katılımı dahil bütün imkanları kullanarak arama yaptıklarını belirterek "Henüz bir sonuca ulaşabilmiş değiliz. Ekipler halinde bölgede her taşın altına, her ağaç kovuğuna bakıyoruz. Kriz merkezimizde yapacağımız toplantının ardından çalışmalara hangi yönde ve ne şekilde devam edeceğimize karar verilecek. Yasin'i bulana kadar aramalara devam edeceğiz" dedi.

        'BULUNACAĞINA İNANIYORUZ'

        Belkuyu Mahallesi Muhtarı Ercan Özkan ise umutlarını kaybetmediklerini ifade ederek devlet vatandaş işbirliği ile arama çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

        'ÇOK ÖZLEDİM'

        Yasin'in babası Yavuz Şahin oğlunun kaybolduğu günden bu yana perişan olduklarını belirterek "Devlet bölgede tüm imkânları ile oğlumu adım adım aradı. Her yer didik didik edildi. Buna rağmen oğlum bulunamadı. Oğlumu çok özledim. Hergün İnşallah bugün bulunacak dualarıyla yeni bir güne başlıyoruz. Ümidimizi hiç kaybetmedik" şeklinde konuştu.

        Öte yandan Konya Minibüsçüler ve Umum Servis Araçları Esnaf Odası, kent merkezindeki tüm minibüslere Yasin Şahinin resminin ve irtibat numaralarının bulunduğu 'kayıp aranıyor' ilanı yapıştırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ