Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güvenlik İstanbul metrosu Osmanbey durağında yolcular tahliye edildi

        Taksim Metro İstasyonu'nda, Metin Y.rayların üzerine atlayarak intihar girişiminde bulundu. Yenikapı-Hacıosman seferini yapan metro ile raylar arasında sıkışan Metin Y., yaralı olarak kurtarılırken, seferler de yaklaşık 45 dakikalık aksama yaşandı.

        Olay, Taksim Metro İstasyonu'nda saat 18.00 sıralarında meydana geldi. 23 yaşındaki Metin Y.,Yenikapı- Hacıosman seferini yapan metro istasyona girdiği sırada rayların üzerine atladı. Metin Y., vagon ile raylar arasında sıkışarak yaralandı. Olayı gören yolcular ve güvenlik görevlileri, durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kurtarma çalışmaları sırasında metro seferleri tek yönlü olarak durduruldu.

        YARALI KURTARILDI

        İstasyona gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık 30 dakikalık çalışma sonucu Metin Y.'yisıkıştığı rayların arasından kurtardı. Başından ve omzundan yaralandığı belirlenen Metin Y., ambulansla Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Metin Y.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        'BUNALIMA GİRDİĞİ' İDDİASI

        Metin Y.'nin kısmi görme engelli olduğu belirtilirken, bir süre önce kız arkadaşından ayrıldığı ve bu nedenle girdiği bunalım sonucu intihar etmeye kalkıştığı öne sürüldü.

        METRO SEFERLERİ AKSADI

        İntihar girişimi nedeniyle Taksim Metro İstasyonu'nda metro seferleri durduruldu. Metro seferleri, 40 dakika boyunca Hacıosman - Mecidiyeköy istasyonları arasında yapıldı. Aksayan seferler, Metin Y.'nin kurtarılmasıyla saat 18.40 itibariyle yeniden normale döndü.

        Yusuf DOĞAN/ İSTANBUL

        Fotoğraf: Akıncan Abadan
        Fotoğraf: Akıncan Abadan
        Fotoğraf: Akıncan Abadan
        Fotoğraf: Akıncan Abadan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ