Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Minik Bahar, misafirliğe gittiği köyde kayboldu

        Siirt’in Pervari İlçesi'ne bağlı Bent Köyü'ne ailesi ile birlikte misafir olarak giden 2,5 yaşındaki Bahar Aysaral kayboldu.

        Pervari İlçesi'ne bağlı Bent Köyü'ndeki dedesinin evine Van'dan bir hafta önce annesi Hamdiye Aysaral ile geçen hafta misafirliğe gelen Bahar Aysaral, 3 gün önce bahçede oynadığı sırada esrarengiz şekilde kayboldu. Kızı Bahar'ı bulamayan Hamdiye Aysaral, köylülere ve muhtar Ahmet Beydemir'e haber verdi. Muhtar Beydemir'in de jandarmaya haber vermesi üzerine sevk edilen askerler ile AFAD ekipleri, küçük Bahar'ı aramaya başladı.

        Köy Muhtarı Ahmet Beydemir, küçük Bahar'ın annesi Hamdiye Aysaral ile birlikte bir hafta önce köye geldiklerini belirterek, "Bahar, dedesinin evine bir hafta önce misafirliğe gelmişti. 3 gün önce kız evin bahçesinde oynarken birden kaybolmuş. Bana haber verdiler. Biz de jandarmaya ve AFAD ekibine haber verdik. Şimdi köy halkıyla birlikte seferber olup küçük Bahar'ı arıyoruz. Umarım başına bir iş gelmeden, sağ salim buluruz" dedi.

        Küçük Bahar'ın kaybolmasının ardından haber verilen babası Mikail Aysaral da köye gelerek kızını arama çalışmalarına katıldı. Jandarma ekiplerinin küçük kızın kaybolmasıyla ilgili olarak soruşturma başlattığı ifade edildi .

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ