Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Diyarbakır'da genç hemşire, vücuduna anestezi ilacı enjekte ederek yaşamına son verdi

        Diyarbakır'da, özel bir hastanede çalışan hemşire 24 yaşındakiS. H., evinde kimsenin bulunmadığı bir sırada vucuduna enjekte ettiği anestezi ilacı ile yaşamına son verdi.

        Hemşire S. H., önceki gece, 2 yıldır çalıştığıhastanede bir telefon görüşmesi yaptıktan sonra hızla çıkarak evine gitti.H.'nin telefonlara cevap vermemesi üzerine merkez Bağlar İlçesi'ndeki evine giden yakınları ve arkadaşları, genç hemşireyihareketsiz haldebuldu. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekibi, S. H.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekibinin incelemesinin ardından H.'nin cesedi, otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Selahattini Eyubi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

        HASTANEDEN GİZLİCE ALMIŞ

        Yapılan otopside, hemşire S. H.'ninvücuduna anestezi ilacı enjekte ederek yaşamına son verdiği belirlendi.Anestezi ilacını çalıştığı hastaneden gizlice aldığı belirlenen H.'nin Konya Akşehirli olduğu ve 2 yıldır Diyarbakır'da çalıştığı belirtildi. H.'ninyıllar önce anne ve babasının ayrıldığı, bu yüzdenpsikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilirken, cenazesi memleketi Konya'nın Akşehir İlçesi'ne gönderilerek toprağa verildi.

        Polis, genç hemşirenin intihar nedenini araştırırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ