Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kemer Belediye Başkanı adliyede

        Antalya polisi tarafından 'rüşvet, irtikâp, ihaleye fesat karıştırma ve çeşitli suçlar' nedeniyle gözaltına alınan MHP'li Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün ve belediye çalışanlarının aralarında bulunduğu 9 kişi adliyeye sevk edildi.

        Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri tarafından, Kemer Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı doğrultusunda yürütülen 13 aylık teknik ve fiziki takibin ardından Kemer Belediyesi'ne düzenlenen operasyonda gözaltına alınan zanlıların polisteki sorguları tamamlandı. Zanlılar, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, özel başkan danışmanları H.G.Ç. ve R.S.U., Fen İşleri Müdürü N.M., Zabıta Müdürü İ.C., Kemer Belediyesi eski Otelciler Birliği Başkanı T.B., Ruhsat Şube Müdürü E.O., Ar-Ge Şube Müdürü Ö.N. ile otel sahibi yabancı uyruklu A.İ. Kemer Adliyesi'ne sevk edildi.

        Zanlılar, 'suç işlemek amacıyla suç örgütü kurmak, haksız kazanç elde etmek, rüşvet, imar kirliliğine neden olma, irtikâp, ihaleye fesat karıştırma, resmi belgede sahtecilik, görevi kötüye kullanma, özel belgede sahtecilik, resmi belgeyi yok etme ve gizlemekle' suçlanıyor.

        Öte yandan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, adliyeye sevk edildiği sırada basın mensuplarının "Hakkınızdaki iddialara ne diyeceksiniz?" sorusunu cevapsız bıraktı. Mustafa Gül, sessiz bir şekilde polis aracına bindi.

        CHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ