Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Vekil tuvaletinde tek kale maç!

        Celal ÇAMUR - ANKARA

        Meclis’te milletvekili lokantasının girişinde bulunan erkek tuvaletindeki pisuara konulan bir oyuncak, vekiller arasında şaka konusu oldu. Yan yana bulunan 3 pisuardan sadece ortadakine konulan kale şeklindeki plastik malzemeyi gören vekiller ilginç tepkiler verdi. Olayın gerçek yüzü sonradan anlaşıldı. Hijyen sağlamak amacıyla kale şeklinde üretilen malzeme, Meclis’te en yoğun kullanılan tuvaletlerden birine pilot uygulama için yerleştirdi.

        İşte milletvekillerinin pisuardaki kale için söyledikleri:

        Özcan Yeniçeri (MHP Ankara): Münasebetsiz bir şey. Doğru düzgün bir şey koysunlar. Futbol sahası bu. Maç yapmıyoruz burada, burası lavabo başka şey yapılır.

        Engin Altay (CHP Sinop): Komik, rezalet, saçma sapan bir şey. Hangi aklıevvelin, hangi dangalağın işi? Onu yapanı bulursam küfrederim.

        Necdet Ünüvar (AK Parti Adana): Şaka mı bu ne ben anlamadım! Olsa olsa şakadır. Futbol sahasının ne işi var orada? İnsanlar orada tuvaletini yaparlar, kaleyle falan uğraşmazlar.

        Erdal Aksünger (CHP İzmir): Ben bunu alışveriş merkezlerinde falan görmüştüm. Meclis’te olmasını doğru bulmadım. Ama renklendirmek istemişler herhalde. Odaklanmayla ilgili bir mesaj olabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ