Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Sosyal sorumluluk okulu

        Program Koordinatörlüğü’nü Dr. Aylin Löle’nin yaptığı, Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde açılacak olan Sosyal Sorumluluk Okulu’nda, şirketlerin yöneticileri ders anlatacak. 6 haftalık programın ücreti 400 TL olurken, isteyene 4 taksit de yapılacak.

        Bahçeşehir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (BÜSEM), Akşam Gazetesi ekonomi muhabiri Dr. Aylin Löle’nin Program Koordinatörlüğü’nde 17 Kasım’da ‘Sosyal Sorumluluk Okulu’ programı başlatıyor. Sosyal Sorumluluk Okulu’nda Koç Holding, Limak Holding, Turkcell, Coca-Cola İçecek, Yıldız Holding, Avea , Teknosa, TNT Ekspres, Net Holding, Novartis ve Özel Sektör Gönülülleri Derneği’nin yetkileri, A’dan Z’ye başarılı bir sosyal sorumluluk projesinin ipuçlarını interaktif bir şekilde paylaşacak. Program, pazarlama iletişiminden kurumsal iletişime kadar bu alanda deneyim elde etmek isteyenler ile sivil toplum kuruluşlarında kariyer hedefleyenler ve akademik çalışmalar yapanlara hitap edecek.

        İSTEYENE TAKSİT DE VAR

        17 Kasım’da başlayacak, 6 hafta sürecek program 22 Aralık’ta sona eriyor. Her cumartesi saat 10.00-14.00 arası gerçekleşecek programın ücreti KDV dahil 400 TL olarak belirlendi. BÜSEM, programa katılmak isteyenlere isterlerse 4 taksit de yapıyor. Sosyal sorumluluk projelerinin kamuoyu ile paylaşımı konusunda en çok desteği veren mecraların başında gelen Akşam Gazetesi’nin Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya da bu projede ders anlatacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ