Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çocuk parkında şok görüntü!

        Adana'da 32 yaşındaki Yakup Doğan, kendine ait motosikletle gittiği Seyhan Baraj Gölü kıyısında, kaskının üzerine çıkarak, ağaca bağladığı iple intihar etti.

        Olay, merkez Çukurova İlçesi Sayhan Baraj Gölü kıyısındaki Adnan Menderes Bulvarı Barış Manço Çocuk Parkı’nda meydana geldi. Sabah saatlerinde temizlik yapmak için Adnan Menderes Bulvarı’na gelen belediye işçileri, park içerisindeki ağaca asılı bir erkek cesedi buldu. İşçilerin haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, ağaca asılı gencin öldüğünü belirledi. Polis ekiplerince ağaçtan indirilen cesedin yanında, sim kart ve bataryası ayrılmış halde bir cep telefonu buldu. Yapılan araştırmada, akşam saatlerinde 01 C 3319 plakalı motosikletiyle parka gelen Doğan’ın, bir süre alkol aldıktan sonra, etraf sakinleşince de, kaskın üzerine çıkarak, ağaca bağladığı iple intihar ettiği saptandı. Doğan’ın, yerinin belirlenememesi için sim kart ve bataryayı telefondan ayırdığı belirtildi.

        Yakup Doğan’ın cenazesi, otopsi yapılmak için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, intihar eden gencin yakınlarına ulaşmaya çalışıyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ