Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul’un göbeğinde genç kızı otomobile atıp taciz etti

        Serdar KULAKSIZ/AHT

        İstanbul'un ortasında sabah işe giden H.C. isimli genç kız, M.G. ve 2 arkadaşı tarafından zorla bir otomobile bindirildi. H.C.'yi öpüp elle sarkıntılık yaptığı ileri sürülen M.G., “Alkolün etkisiyle şikâyetçiyi sevgilime benzettim” dedi. Tutuklanan M.G. için 12 yıl hapis istendi.

        İstanbul Sarıyer’de oturan kız kardeşini ziyarete giden genç kız H.C., sabah 06.30’da işine gitmek üzere yola çıktı. Otobüs durağına doğru yürüyen H.C.’ye bir otomobilden sözlü saldırıda bulunuldu. Daha sonra aracın içinde bulunan M.G. inerek genç kıza “Bu saatte sokakta işin ne?” diye sordu. H.C. de işe gittiğini belirtip kendisini rahatsız etmemesini söyledi. H.C., otomobilden inen 2 kişi tarafından zorla araca bindirildi. Genç kızın çığlıkları üzerine çevreden müdahale etmek isteyen vatandaşlara ise şüphelilerden M.G., “Benim sevgilim size ne?” diye bağırıp olay yerinden uzaklaştı. Araca zorla bindirdiği H.C.’yi öpüp elle sarkıntılık yaparak cinsel saldırıda bulunan M.G., genç kızı yalvarması sonucu Şişli’de çalıştığı yere yakın bir noktada otomobilden indirdi.

        ‘SEVGİLİME BENZETTİM’

        Genç kızın şikâyeti üzerine soruşturma yapan polis, otomobilde olduğu belirlenen M.G.’yle birlikte A.Y., Y.Ç. ve Z.Ç.’yi yakaladı. M.G. ifadesinde, “Alkolün etkisiyle şikâyetçiyi sevgilime benzettim. Sadece araçta iki kez öpmeye çalıştım” dedi. Nöbetçi mahkeme, M.G.’nin tu tuk - lan ma sı na ka rar ver di. Savcılıksa M.G. hakkında 12 yıla kadar, diğer şüpheliler içinse 5 yıla kadar hapis talebiyle dava açtı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ