Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Cinsel organını gösteren mahkumu döverek öldürdüler

        Mahmut ACARÖZ / AHT

        Balıkesir Kepsut L Tipi Cezaevi'nde hırsızlık suçundan tutuklu olan M.G., revirde birlikte kaldığı aynı suçtan tutuklu iki kişiye cinsel organını gösterdiği gerekçesiyle dövülerek öldürüldü.

        Balıkesir Kepsut L Tipi Cezaevi'nde önceki gece mahkumlar arasında çıkan kavgada bir kişi revir tuvaletinde feci şekilde dövülerek öldürüldü. İddiaya göre hırsızlık suçundan tutuklu olan 26 yaşındaki M.G., yine aynı suçtan tutuklu bulunan Y.G. (25) ve B.S'den (28) kız arkadaşlarının fotoğrafları istedi. Fotoğrafları alamayan M.G., bu kez de iki arkadaşına cinsel organını gösterdi.

        TUVALETE GÖTÜRÜP DÖVDÜLER

        Taraflar arasında tartışma çıkarken, gece 03.00 sıralarında Y.G ve B.S., kendilerine cinsel organını gösteren M.G.'yi revir tuvaletine götürerek dövmeye başladı. Tekme tokatla dövdükleri M.G.'nin kafasına tuvaletteki sabunlukla da vuran iki mahkum, M.G.'nin bayılması üzerine alarm butonuna bastı. Olay yerine gelen cezaevi görevlileri tarafından çağrılan ambulansla Kepsut Devlet Hastanesi'ne kaldırılan M.G., yolda hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından M.G.'nin cesedini otopsi yapılması için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderilken, iki zanlı hakkında soruşturma başlatıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ