Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları! (16 Temmuz 2019 Salı)
        1

        Oğlak’taki Ay Yengeç’teki Venüs’le açıda. Davranışlarınız şu anda baskın, duygusal ve tutkulu. Aşkla ilgili konularda yasaklar ve gerginlikler görülebilir. Bazı aile problemleri ortaya çıkabilir. Bu enerjinin eksikliği hastalıklara, özellikle de jinekolojik hastalıklara karşı artan duyarlılığa neden olur. Oğlak’taki Ay Satürn ile eşleşti. Bu birleşme kısıtlamaları ve çekinceleri gösterebilir - aklımızın durumu melankolik ve sağlığımız zayıf olabilir. Belki de şu anki durumdan memnun olmadığınızı hissediyorsunuz. İlişkiler içinde engellemeler ve tereddütler beklenir. Anlaşmalar ve boşanma olabilir.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer ve sosyal statünüzle ilgili kendinizden şüphe duyuyor olabilirsiniz. Fikirleriniz çok yenilikçi olsa bile konuşup kendinizi ifade etmekten çekinmeyin.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Etrafınızdaki negatif insanların sizi endişeye boğup sizi yiyip bitirmelerine izin vermeyin. Onların telkin etmeden kendi yolunuzda ilerlemeye devam edebilirsiniz.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinizle ilgili yeni parlak fikirleriniz olabilir, bu fikirler bugün aniden size gelecek. Tanıdığınız biri size önemli bilgilerle gelebilir. Ek gelir elde etmek için bu bilgileri kullanabilirsiniz.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Biraz eğlenmek istiyorsunuz ama günün gerçeklerine gözünüzü kapamanız da zor olacak. Bugün evrak işlerinde bitirmeniz gereken şeyler ayağınıza dolanıyor gibi olabilir. Sakin olun, bazen her şey üst üste gelir.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Daha önceden programını yaptığınız bir plan bozulabilir. Bu, biraz arkadaşınızın bencilliği veya inadı yüzünden olabilir. Siz plana kendiniz gidin. Bugün kendinizi fazla zorlamamanız gereken bir gündeyiz.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş yerinde beklenmedik sürprizler ve mücadeleler yaşayabilirsiniz. Bu durumu liderlik vasfını üstlenerek çok iyi yönetebilirsiniz. Size kuşkulu yaklaşabilirler. Bu duruma duygusal yaklaşmayın, elinizdeki verilerle gereken cevabı verin.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz biri, zor durumda olan bir arkadaşınız ya da bir akrabanıza destek olmanıza yardımcı olacak. Aileden güzel haberler alabileceğiniz bir gün olacak, bir bebek haberi gelebilir.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eşiniz ya da sevgilinizin hayatında ani bir değişiklik olabilir. Sabır, anlayış, iyi bir dinleyici olmak ve onun yanında olmak bugün yapabileceğiniz yegane şeyler.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün ailenizle, eşiniz, çocuklarınız, anne, baba veya kardeşinizle aranızda sizi aniden sinirlendirecek bir durum yaşanabilir. Ama bu tartışmanın ortasında kalıp kendinizi çok yıpratmanız da size iyi gelmeyecek.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İhtiyacınız olan iyileşme ve dinlenme zamanını kendinize ayırdığınızdan emin olmanız gereken bir gün. Burada ince çizgiyi çok aşmadan hareket ederseniz, çok bencil görünmezsiniz.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün telefonlar, bir o yandan bir bu yana koşturmacalar arasında kalacaksınız. Kendinizi, eşiniz ya da sevgilinizle, aileniz arasında bulabilirsiniz. Özellikle çok net gördüğünüz ve anlamsız bulduğunuz bir konuda susmanız pek size göre değil.