Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün transfer dedikoduları (09.10.2017) - Futbol Haberleri
        1

        ETO'O HABER YOLLADI

        Antalyaspor'da bir süredir mutsuz olan ve mutsuzluğu menajeri dahil birçok kişi tarafından dile getirilen Samuel Eto'o takımdan ayrılmak istiyor. Fanatik'in haberine göre Samuel Eto'o, menajerler aracılığıyla Beşiktaş yönetimine 'Beni alın' mesajı gönderdi.

        2

        GALATASARAY'IN İLK HEDEFİ

        Galatasaray'da devre arası transfer dönemi için çalışmaları başlıyor. Hürriyet'ye yer alan haberde Başkan Dursun Özbek ile Teknik Direktör Igor Tudor'un Trabzonspor maçından sonra masaya oturacağı ve Hırvat teknik adamın kadroya derinlik kazandırmak için hazırladığı raporu yönetime sunacağı belirtildi.

        3

        Habere göre sarı-kırmızılı kulübün Ocak ayındaki ilk hedefi, Fortuna Düsseldorf formaı giyen milli oyuncu Kaan Ayhan olacak. Tudor'un 22 yaşındaki oyuncuyu sağ bek, stoper ve ön libero mevkilerinde forma giyebildiği için kadrosunda görmeyi çok istediği de gelen haberler arasında.

        4

        MESUT ÖZİL SAVAŞI

        Fenerbahçe ile Beşiktaş bir kez daha aynı futbolcu için kapışıyor. Daha önce Caner, Gökhan ve son olarak Lens transferinde karşı karşıya gelen Türk futbolunun iki güzide ekibi bu kez Arsenal'in yıldızının peşinde.

        5

        Sözleşmesi sezon sonu sona erecek Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olacağı dedikoduları İngiliz basınında sıkça yer alıyor. İnglizler, Manchester United ve Fenerbahçe'nin 28 yaşındaki oyuncuyla ciddi şekilde ilgilendiğini yazerken, Aziz Yıldırım'ın ise bu transferi bitirmek için tüm şartları zorlayacağı iddia ediliyor.

        6

        Siyah-beyazlılar ise Mesut'u kadrosuna katmak için resmi teklif bile yapmış durumda. Oyuncunun menajeriyle İstanbul'da bir araya gelen Beşiktaşlı yöneticilerin "Öncelik sizin" sözü aldığı belirtiliyor...

        7

        Öte yandan Mesut Özil'in evlilik hazırlıkları yaptığı Amine Gülşe de yıldız oyuncunun İstanbul'a gelmesini istiyor. Türkiye güzeli olan Gülşe verdiği bir röportajda "Keşke Mesut İstanbul'a gelse çok mutlu olurum" demişti.

        8

        YUSUF İÇİN ATLETICO'DAN TEKLİF

        Trabzonspor forması altında sergilediği performansla Avrupa'nın önde gelen ekiplerinin radarına giren Yusuf Yazıcı için Atletico Madrid'in ilk teklifini ilettiği belirtildi. Fanatik'te yer alan haberde Ocak ayında transfer yasağı sona erecek olan İspanyol devinin Yusuf için Trabzonspor'a 14 milyon euro'luk bir teklif sunduğu iddia edildi.

        9

        Haberde bordo-mavili yönetimin genç oyuncuyu Ocak ayında elden çıkarmaya sıcak bakmadığı, bu nedenle Atletico Madrid'in teklifini biraz daha yükseltebileceği de kaydedildi.

        10

        G.SARAY EMRE AKBABA'YI İSTİYOR

        Alanyaspor'da sergilediği futbolla Süper Lig'in devlerinin radarına takılan Emre Akbaba'ya F.Bahçe'nin ardından G.Saray da talip oldu. Ara transfer döneminde kadro zenginliğini arttırmayı planlayan G.Saray'da rota iç transfere döndü. Alanyaspor'da forma giyen Emre Akbaba'yı gündemine aldı.

        11

        Fotomaç'ın haberine göre; sergilediği performansla Tudor'u etkileyen genç orta saha için G.Saray devreye girdi. Yönetim, 25 yaşındaki 10 numara için para artı futbolcu teklifinde bulunacak.

        12

        FENER'E SÜPER BÜCÜR

        Kanarya kanatları güçlendirmek için düğmeye bastı. Fotomaç'ın haberine göre; hedefteki ilk isim Shakhtar Donestk’in ‘süper bücürü’ Bernard oldu. 25 yaşındaki yıldızı, bir zamanlar Fatih Terim Galatasaray’a, Ersun Yanal ise Fenerbahçe’ye transfer etmek istemişti.

        13

        JAHOVIC İDDİASI

        Milli arada adı Beşiktaş ile anılan bir diğer forvet de Adis Jahovic. Göztepe’de sezona süper başlayan ve 7 maçta 7 gol atan Makedon oyuncu için Siyah-Beyazlılar’ın temaslara başladığı iddia edildi. Göztepe’yi Beşiktaş’ın eski yardımcı antrenörü Tamer Tuna çalıştırırken, genç hocanın Mustafa Pektemek ve Necip’i takasta istediği öne sürüldü.

        14

        FABRI'YE TALİP VAR

        Beşiktaş’ta gösterdiği performans Fabri’ye La Liga kapılarını açtı. Birinci kalecisi sakatlanan Eibar’ın devre arasına kadar Dmitrovic’le götüreceği ama Ocak ayında bir kaleci alacağı iddia edildi. Radio Marca, Eibar’ın adaylarından birisinin de Fabri olduğunu ve Beşiktaş’la Şampiyonlar Ligi’nde oynayan Fabri’nin bu dönüşe ne cevap vereceğinin merak konusu olduğunu yazdı.

        15

        YENİDEN BEN ARFA

        Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe, sezon başında imza attıramadığı Hatem Ben Arfa için yeniden harekete geçiyor. PSG’de 1 dakika bile süre alamayan Fransız yıldız için yönetimin iki planı var. Eğer ocak ayına zirveye yakın bir konumda girilirse, 30 yaşındaki oyuncuya ara transferde imza attırılmaya çalışılacak. Aksi takdirde sezon sonu için söz kesilecek.