Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Eski eşi ve uzatmalı sevgilisi Oğuz Kayhan'dan 'ihanete uğradığı için' aniden ayrılan Demet Akalın, son iki hafta boyunca gündemden düşmedi. Biten ilişkisinin ardından gazeteci Rauf Tamer'in oğlu Emir Tamer'le yeni bir aşka yelken açan Akalın, ayrılığının ardından yaşadıklarını Günaydın''a anlattı.

DEMET AKALIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Oğuz Kayhan'ın eski sevgilisi Selin İmer'le olan telefon mesajlarını yakalayıp, üç yıllık ilişkisini bir kalemde silip atan Demet Akalın, yaşadıklarını ve gelecekten beklentilerini her zamanki dobra tarzıyla açıkladı. Ünlü şarkıcı "Aşkın ömrü üç yılmış. Ben de son altı aydır heyecanımı yitirmiştim. Kaybetme korkum da kalmamıştı!" dedi.

* Çok zayıflamışsınız. Bunda yaşadığınız olayların etkisi var mı?

Ruh durumumla alakalı sanırım. 10 günde beş kilo verdim.

* Hayatınızda şu günlerde ne gibi yenilikler var?

Ne gibi? (Gülüyor) Büyük bir yenilik yok ama olursa da bunu basınla yaşamayı düşünmüyorum. Bundan sonra her şeyi kendi içimde yaşayacağım... Bakalım ne kadar saklayabileceğim?

* Neden bu kararı aldınız?

Kendi huzurum için böyle yaşıyorum.

* Geçmişte biri ile aşk yaşadığınızı söyler ancak kimliğini açıklamazdınız. Ama sonra özel yaşamınızın en özel ayrıntılarını bilir olduk. Ne oldu da kontrolü kaybettiniz?

Sanırım birlikte olduğunuz insanla alakalı bir şey. Beraber olduğunuz insan sizin hayatınıza çok şey katıyor; hatta sizi değiştirebiliyor. Sevgilimi kaybetme korkusu yaşardım eskiden. O yüzden de basına verdiğim demeçlere çok dikkat ederdim. Galiba sonra bu kaygı kayboldu, ben de konuşmaya başladım. Oğuz Kayhan ile üç yıl süren bir aşk yaşadık. Bu ilişkide öğrendim ki, aşkın ömrü üç yıl... Çünkü ben son altı aydır heyecanımı iyice kaybetmiştim. Kaybetme korkusu da kalmamıştı.

* Madem sevginiz bitmişti, ayrılmak için niye beklediniz?

O dönemler benim için de onun için de zor zamanlardı ve böyle durumlarda birbirimizin arkasında durmamız gerekiyordu. Yoksa Oğuz'a çoğu kez ayrılık konuşması yaptım. Ama en son olay noktayı koydurdu.

* Oğuz Bey'in mesajlarını yakaladığınızı söylediğiniz dönemde, birlikte olmadığınız iddia ediliyor. Doğru mu?

Öncelikle bu röportajla artık bu konuya son noktayı koymak istiyorum. Evet o dönem ayrıydık ama tüm ipler kopmamıştı. Benim sorunum Oğuz'un mesajlaşıp mesajlaşmaması değil, bu olayın benim evimin çatısı altında olması... Bu yapılan terbiyesizliktir ve sen bunu benim evimde yaşarken yapamazsın. Kendi evinde ne halt ediyorsan et.

NİÇİN EŞYASINI ALIP GİTMEDİ?

* Oğuz Bey sizinle o dönem ayrı olduğunu savunarak böyle bir aldatmanın söz konusu olmadığını dile getirdi?

Böyle saçma bir şey olabilir mi? Madem öyle, ben kendisine ayrılalım dediğimde niçin eşyasını alıp gitmedi; niye kaldı? Oğuz'un gözü öyle kararmış ki, böyle saçma açıklamalar yapabiliyor.

* 'Keşke bu kadar sık küsüp barışmasaydım' dediğiniz oldu mu?

Olmaz mı? Kesinlikle yapmamam gerekirdi. Keşke bir kez bittiğinde bir daha hiç barışmasaydık.

Selin İmer'in mesajlarını gördüğünüzde Oğuz Bey nasıl bir tepki verdi? Kabullendi mi?

Hiçbir şey söylemedi. İlk önce 'Selin kim?' diye sordum, 'Öyle birini tanımıyorum' dedi. Ben de 'Öyleyse bu mesajlar nedir? Arayalım bakalım kimmiş, gece yarısı 2'de mesaj atan?' diye numarayı çevirdim ama kadın cevap vermedi. 'Ne acı' dedim; 'Ben ekmek parası derdindeyim, her yerimden ter akıyor, sen gece yarısı benim evimden insanlarla mesajlaşıyorsun...' Kendini savunsun diye bekledim ama hiçbir şey söylemedi. Bu da çok ağrıma gitti. Faka basınca ne yapacağını şaşırdı. Gözümde küçüldü.

* Bu tür bir olayı insanlar aslında sizden bekliyorlardı. Çünkü her zaman ilişkiden çekip gidecekmiş gibi bir haliniz vardı...

Normalde dışardan bakılınca beğenilen, parası olan, erkek dergilerinde dünyanın arzu edilen altıncı kadını olarak görüldüğüm için benden bir hamle bekliyorlardı. Ben hiçbir zaman 'Acayip güzel bir kadınım' diye ortalıkta dolaşmam ama son 10 günde gelen teklifleri bir bilseniz... İnsanın ruhunu okşuyor. 'Benim de bir kalbim var' diyerek gözlerim parlıyor. Bunlar hoş şeyler... Ama ben birini aldatacak yapıda bir kadın değilim.


 Oğuz Kayhan ile birlikteyken ortak bir şeyler aldınız mı?

Hayır asla! En son bir ev aldım kendime Acarkent'ten ama biliyor musunuz ben o evde yalnız oturacağımı anlamıştım. O da pek kendini oraya ait hissetmedi.

* Evlilik sözleşmesi var mıydı?

Evet evlilik sözleşmesi yaptık ama annem istedi. Annem ileriyi gören bir kadındı. O istedi diye yaptık. Ayrıca annem Oğuz ile ayrılmama çok sevindi.

* Yeni bir heyecan yaşayabilir misiniz hemen? Bir ilgiye karşılık verir misiniz?
Evet tanımaya çalıştığım biri var...

* Sizin dünyanızdan mı?

Hayır değil ama keşke olsaydı. İnan bana ben çok istiyorum bu camiadan bir sevgilim olmasını... En azından beni anlardı. Ama bu kadar heyecan yapmayın birkaç güne kadar soğuyabiliriz de... Belli olmaz. Henüz tohum bile atmadım.

* Evlenmeyi istiyor musunuz?

Evet bu kez istiyorum. Ve çocuk sahibi olmak da istiyorum.

* Eskiden sevgililerinizde maddi güce çok dikkat ederdiniz. Hâlâ öyle misiniz?

Artık değilim. Çünkü iyi para kazanıyorum. Zaten gitmem gereken her yere gidip istediğim şeyleri alıyorum.

BAKMADAN GEÇME