• Canlı Yayın
  • 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlık ve Spor Bayramı kutlu olsun
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Çekimlerine başlanan Can adlı sinema filminde Tuğçe Kazaz'la birlikte sevişme sahnelerinde rol alacak olan genç oyuncu Arzu Budak, lezbiyen değil biseksüel bir kadını canlandıracağını söyledi.

 

 

Yönetmenliğini Oğuz Eruzun'un, yapımcılığını ise Sevda Kaygısız'ın yaptığı Can adlı filmde Tuğçe Kazaz, uyuşturucu bağımlısı, kuralları hiçe sayan, kendine aşırı güveniyle yasakları delen bir modeli canlandıracak. Kazaz'ın filmde lezbiyen ilişkiye girdiği kızı ise, BBG Evi adlı programla tanındıktan sonra dizilerde rol alan Arzu Budak canlandıracak.

 

Bu sahneler için endişelenmediğini söyleyen Budak, Filmde Banu adlı biseksüel bir kadını canlandırıyorum. Aralarında sadece seks yok, özel bir şey var. Cinsel anlamda yakınlaşmalar oluyor ama duygu olarak birbirlerine çok yakınlar. Bu rol için kimin ne söylediği umrumda değil. Belki de çok eleştiri alacağım ama umurumda değil. Ben senaryoyu çok beğendim. Sonuçta önemli olan işimi yapmak ama benim de kurallarım var. O kadar estetik çekilir ki sevişme sahnesi romantiktir o zaman varım. Hard bir sevişme sahnesinde olmam. Mesajı benim için önemli bu filmin. Gençlere uyuşturucuyla ilgili çok önemli bir mesaj veriyor ve ben onun içinde olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum diyor. Budak, Tuğçe Kazaz'la bir araya gelip rolünüzü çalıştınız mı sorusuna, Evet, okuma provalarında bir araya geldik. Birbirimizi tanıdık. Tuğçe son derece uyumlu biri ve içim o yüzden çok rahat. Tuğçe ile zorluk çekmeyeceğim yanıtını verdi.

Arzu AKBAŞ-HÜRRİYET

BAKMADAN GEÇME