Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Bülent Ersoy ile evlenen popstar Mustafa Armağan Uzun, eşiyle barışıp boşanmaktan vazgeçti. Uzun, davasına bakması için tuttuğu avukatı Ahmet Ömer Ayçiçek'e noter kanalıyla azilname gönderdi. Avukat Ayçiçek, kendisine yapılan bu hareketin avukata ‘hakaret’ olarak niteleneleceğini belirtip, Armağan Uzun'a karşı manevi tazminat davası açacağını söyledi.

Armağan Uzun, gecen hafta boşanma davasını bakması için avukat Ahmet Ömer Ayçiçek'e vekalet verdi. Avukat Ayçiçek'te basına, açılacak davanın içeriğini tam açıklamazken, müvekkilinin evlilikten beklediği çok şeyi alamadığını ve yüklü miktarda tazminat isteyeceklerini söyledi. Avukat Ayçiçek, artık ikilinin bir arada yaşamalarının mümkün olmadığını ve bu nedenle Bülent Ersoy Uzun'a karşı boşanma davası açacaklarını söyledi. Davanın içeriği ile ilgili açıklamaları müvekkili Armağan Uzun'un anlaşacağı bir televizyon kanalında açıklayacağını da vurguladı.

Bülent Ersoy ise, İzmir'de 10 Kasım'da ‘Atayı Anma’ adı altında verilen konserde, Armağan Uzun'u soran gazetecilere ‘Allah rahmet eylesin’ diye cevap verdi. İkili arasında esen soğuk rüzgarlar iddiaya göre geçen salı gecesi sabaha kadar süren telefon görüşmesiyle biraz ısındı. Uzun, bu telefon görüşmesinin ardından, boşanma davasından vazgeçti.

Armağan uzun, davasına bakması için vekalet verdiği avukatı Ahmet Ömer Ayçicek'e dün, İzmir 21'inci Noterliği'nden Alo posta sistemiyle azilname gönderdi. Uzun, azilnamede “Sayın muhatap; Yaptırdığım Noterlik ile yevmiye numarasını ve tarihini hatırlayamadığım vekaletnamelerden gördüğüm lüzum üzerine sizi bugünden itibaren azil ediyorum. Bundan sonra bu vekaletnameye dayanarak adıma herhangi bir işlem yapmaya yetkili bulunmadığınızı bildiririm'' dendi.

Azilnameyi alan avukat Ahmet Ömer Ayçicek, müvekkilinin kendisini bu şekilde bırakması gerektiğini ve yanlış yaptığını söyledi. Avukat Ayçicek, “Herhangi bir yazıyla avukatlıktan çekilmemi isterdi. Bu şekilde yapması hiç iyi bir şey değil. Ben onun bilgisi dışında basına bir şey söylemedim. Bu konuda ben yanlış bir şey de yapmadım. Usul yanlış. Kendisine davadan çekileceğimi söyledim. Uzun da çok çelişkili konuşuyor. Bu işlerde prosedür belli. Bunu bana karşı yapılmış bir hakaret olarak görüyorum. Bu şekilde yapmasınını hiçbir aklı sebebi yoktur. Mesleğimin onuru ile kimse oynayamaz. Gururumla oynadı. Yüklü miktarda manevi tazminat davası açacağım. Artık onunla adalet önünde karşı karşıya olacağız'' dedi.
     
GÖRÜNTÜLER İÇİN DAVA AÇMIŞTI

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'la evlendikten 20 gün sonra İzmir Narlıdere'de genç bir kızla görüntülenen popstar Mustafa Armağan Uzun, görünteleri çekip televizyonu ve gazetelere verdiğini belirten kafeteryanın sahibi Ferman Deri ve eşi Serap Deri'ye karşı başka bir avukat aracılığıyla 40 bin 1 YTL'lik manevi tazminat davası açmıştı. Bu dava henüz sonuçlanmadı.
     

BAKMADAN GEÇME