Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Şanlıurfa`nın bir aşireti, İstanbul Kaya Ramada Otel`de düzenlenen düğün töreninde biraraya geldi. Düğüne, İbrahim Tatlıses, Nuri Sesigüzel, Aydemir Akbaş, Şafak Sezer, Tuğba Altıntop, Ekin, İsmail Hazar, Güler Duman ve Faruk Tuncel gibi iş ve sanat dünyasından ünlü simalar da katıldı.

Sazcılar 80 Bin dolar

Düğün töreninde, misafir sanatçı olarak gelen şarkıcılar özel olarak Urfa`dan getirtilen merhum Kazancı Bedih`in saz ekibi eşliğinde sahneye çıkarak seslendirdikleri şarkılarla geceye ayrı bir renk kattılar. Sahneye "Urfa`nın kara kaşlı erkeği" sloganıyla davet edilen İbrahim Tatlıses, büyük ilgi gördü. Birbirinden güzel şarkılarıyla düğünün havasını değiştiren Tatlıses`e dolar atmak için konuklar adeta sıraya girdi. Bu büyük ilgi karşısında son derece mutlu olduğunu ifade eden Tatlıses`e konuklar tarafından "Seni artık Meclis`te de görmek istiyoruz" tezahüratları yapıldı.

 İbrahim Tatlıses, İsmail Hazar, Ekin, Güler Duman, Faruk Tuncel ve Şafak Sezer`in de şarkılar söylediği gecede Rafet El Roman`dan boşandıktan sonra tekrar mankenliğe geçiş yapan Tuğba Altıntop da, ilk kez düğünde sahne aldı. Ebru Gündeş`in "Söyleyin Gitsin" şarkısını seslendiren Tuğba Altıntop, konuklar tarafından büyük alkış aldı. Sırayla sahneye çıkarak birbirinden güzel şarkılar seslendiren konuk sanatçıların başlarına yaklaşık 80 bin dolar saçıldı. Gecenin en karlısı Urfa`dan gelene saz ekibi oldu. Gecenin sonlarında ise Bülent Sertaç, kendi orkestrasıyla sahneye çıkarak,konuklara keyifli bir gece yaşattı.

Dolar yoksa şarkı da yok

Gecenin ilerleyen Saatlerine doğru sahneye çıkıp mikrofonu eline alan tiyatrocu Şafak Sezer, "Ben buraya türkü söylemeye geldim ama benim de başımdan dolar atmassanız söylemeyeceğim" dedi. Bunun üzerine ceplerindeki dolarlarıı çıkaran konuklar, Şafak Sezer`i dolar yağmuruna tuttular. "Siverek Asmasıyam" türküsünü okuyarak büyük alkış alan Şafak Sezer davulcuya yönelerek, "Nasıl, iyi para toplayabildim mi sizlere. Eğer az diyorsan tekrar bi şarkı daha okuyabilirim" şeklinde yaptığı espri ile konukları kahkahaya boğdu.

Gelin`e pırlanta ağırlıklı 20 kilo takı

Görkemli aşiret düğününde geline pırlanta ağırlıklı olmak üzere 20 kilo takı takıldı. Takılar haricinde toplam değeri 100 bin dolarlık 20-30 ve 50 bin dolarlık pırlanta ailenin önde gelenleri tarafından geline takılırken, aşiret reisinin torununa da, 150 milyar para takıldı.

BAKMADAN GEÇME