Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
İbrahim Tatlıses ve Perihan Savaş'ın kızı Melek Zübeyde Tatlıses ile Köşebaşı Kebap ortaklarından Ali-Nurten Akkaş'ın oğlu Volkan Aktaş bu gece Hilton Convention Center'da Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül,'ün kıydığı nikahla yaşamlarını birleştirdi. Kızının mürüvetini gören İmparator, gözyaşlarını tutamadı.

Gelinin nikah şahitliğini Şadan Kalkavan, Hikmet Çetin; damadın ise şahitliğini Prof. Dr. İzzettin Doğan, Burhan Karaçam yaptı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN


Dolarların havada uçuştuğu düğünde nikah ve ilk dansın ardından genç çiftin hayatlarını anlatan bir de barkovizyon gösterisi yapıldı.

Düğüne mileltvekillerinin de aralarında bulunduğu iş, sanat ve sosyete dünyasından 840 kişi davet edildi. Düğün için Hilton Convention Center'ın bin kişilik salonu baştan aşağı değiştirildi. Duvarlara kumaş giydirildiği gözlenen salona, localar yapıldı.

Gecenin dekorasyonu ve konsepti Şebnem Mardini tarafından gerçekleştirildi.

Bol assolistli düğünde oryantal Didem'in göbek şovunun ardından Seda Sayan da sahne aldı.

Düğüne Nur Yerlitaş, Fatih Terim, Mustafa Sarıgül, Oya Aydoğan, Osman Yağmurdereli, Oya Başar, Faruk Saraç, Gül&Ezo-Ali Sunal, Kenan Erçetingöz, Adnan Şenses, Sinan Çetin, Gülben Ergen, Garo Mafyan, Behzat Uygur, Seren Serengil gibi ünlü simalar katıldı.

Damadın damatlığı Taji'den olup, Melek Zibeyde'nin gelinliği ise Dilek Hanif tarafından dizayn edilip hazırlandı.

Üniversitede tanışan genç çift için düğün öncesinde VOXS'da bir kına gecesi düzenlendi.

Damat Volkan Akkaş'ın yoğun işlerinden dolayı balayına gidemeyecek olan genç çift, bu gece Hilton Otel'in Kral Dairesi'nde konaklayacak


HABERTURK.COM/ İBRAHİM ŞAHİN

BAKMADAN GEÇME