Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Manken Selda Car’la yakalanan Burcu Esmersoy’un İtalyan eşi, güzel spikerin kıskançlığından dert yanıyor

Spor spikeri Burcu Esmersoy ve Ferrari reklam müdürü İtalyan Massimo Cusimano geçen hafta yollarını ayırmaya karar vermişlerdi. Esmersoy bu ayrılığa eşinin İtalya’ya taşınmak istemesini neden gösterirken, Massimo Cusimano önceki gün Kuruçeşme’deki bir İtalyan restoranından çıkarken manken Selda Car’la objektiflere yakalandı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Dün Vatan’a konuşan Selda Car, Cusimano ile birbirlerini tanıma aşamasında olduklarını belirterek, şunları söyledi: “Ortak bir arkadaşımızın verdiği partide tanıştık. Evli olduğu için ilerisi için bir şey söyleyemiyorum ama şu anda herşey çok güzel gidiyor. Evliliği benim yüzümden bitmedi. Tanışıklığımız daha yeni. Yuva yıkan kadın değilim.”

Bu arada çiftin yakın çevresinden edinilen bilgilere göre, Cusimano son dönemlerde Burcu Esmersoy’un kıskançlığından şikayet ediyordu. İddiaya göre Cusimano, bazı yakın dostlarına “Burcu çok kıskanç, çok sıkıldım, bunalıyorum” diyordu. Çiftin ayrılığıyla ilgili bir başka iddia ise Esmersoy’un eşinin telefonunda bir kadından gelen mesajları görüp ihaneti öğrendiği ve “Bu işi uzatmayalım, kariyerimi etkilemesini istemiyorum” dedi.

BAKMADAN GEÇME