Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Spor spikeri Burcu Esmersoy'la yollarını ayıran İtalyan Massimo Cusimano ilk kez konuştu: "Ben Burcu'ya çok güvenmiştim. Ama o, beni, bu aşkı öldürdü. Bir daha geri dönüş olamaz."

MAZİDE KALAN GÖRÜNTÜLER

Evi o terk etti

Bundan iki hafta önce de çok basit bir sebepten dolayı tartıştık. O tartışmamızdan sonra Burcu eşyalarını topladığı gibi oturduğumuz evi terk etti. Şimdi sakince durup, soğukkanlılıkla geçmişe baktığımda, bizim ilişkimizde aile bağlarının kutsallığını yitirdiğini gördüm." "Burcu, beni sevmekten vazgeçti. Benim aşkım bitmedi ama artık Burcu'yu düşünmüyorum. Ona olan bütün inancımı yitirdim. O beni öldürdü. Bunun üzerine ben de evliliğimiz bitsin diye İtalya'da dava açtım. Artık geriye dönmek için hiçbir sebep yok.

Massimo Cusimano, boşanmak için İtalya'da dava açtığını söyledi.

Spor spikeri Burcu Esmersoy’un İtalyan Massimo Cusimano’dan şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldığını açıklamasından hemen sonra Cusimano, Selda Car adlı bir mankenle görüntülenmişti. Eşini aldattığı haberleriyle günlerdir gündem olan İtalyan damat, ilk kez Kelebek’e konuştu. İki hafta önce eşinin evi terk ettiğini belirten Cusimano, "Selda altı aydır bizim arkadaşımız. Ben Burcu’ya çok güvenmiştim. Ama o, beni, bu aşkı öldürdü. Bir daha geri dönüş olamaz" dedi.

Formula 1 yarışında tanıştığı Ferrari’nin reklam müdürü Massimo Cusimano’yla, 2005 yılında Paris’teki Türk konsolosluğunda evlenen spor spikeri Burcu Esmersoy, geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde eşiyle yollarını ayırdı. Cusimano ile birbirlerini çok severek evlendiklerini, ancak zaman içinde birbirlerine olan saygının azalmasından dolayı boşanma kararı aldıklarını açıklayan Burcu Esmersoy, sonrasında derin bir sessizliğe gömülürken, Massimo Cusimano’nun manken Selda Car’la  görüntülenmesi, ihanet söylentilerini de beraberinde getirdi. "Burcu Esmersoy’u aldattı" haberleri üzerine gazetecilerin sorularına, "Yorum yok" diye yanıt veren Cusimano, sonunda sessizliğini Kelebek için bozdu. İşi nedeniyle İsviçre’de olan ve telefonla görüştüğümüz Massimo Cusimano, Selda Car’la altı aydır görüştüklerini ve arkadaş olduklarını belirterek, eşini aldatmadığını söyledi:

Burcu Esmersoy ile evliliğiniz manken Selda Car yüzünden mi bitti, eşinizi aldattınız mı?

- "Hayır, asla. Gazetelerde yazılanları takip ediyorum. Size hemen şunu söylemek isterim ki, benim evliliğim Selda yüzünden bitmemiştir. Selda, bizim altı, yedi aydır görüştüğümüz bir arkadaşımızdır. Onunla sadece arkadaşız. Dolayısıyla o, Burcu ile ayrılmamızda asla bir sebep değildir."

Siz bir aşk evliliği yapmıştınız. Neden boşanıyorsunuz peki?

- Burcu ile neden ayrıldığımız konusunda açıkçası ben de pek bir şey söyleyemeyeceğim. Her çift gibi, bizim de zaman zaman tartışmalarımız, kavgalarımız oluyordu. Bundan iki hafta önce de yine çok basit bir sebepten dolayı tartıştık. O tartışmamızdan sonra Burcu eşyalarını topladığı gibi oturduğumuz evi terk etti. Şimdi sakince durup, soğukkanlılıkla geçmişe  baktığımda, bizim ilişkimizde aile bağlarının kutsallığını yitirdiğini gördüm."

Buna ne sebep oldu?

- Hiçbir fikrim yok... Burcu, beni sevmekten vazgeçti. Beni sevmeyi bitirdi. Artık beni sevmiyor...

Burcu Hanım neden sizi sevmekten vazgeçti acaba? Başkasına aşık olmuş olabilir mi?

- Hayır... Hiçbir şey diyemem. Bilmiyorum... Hiçbir fikrim yok...

 Sizin aşkınız bitti mi?

- Hayır, tabii ki aşkım bitmedi. Ama artık Burcu’yu düşünmüyorum. Ona olan bütün inancımı yitirdim...

Eğer inancınız bittiyse sizi çok yaralayan bir durum var o zaman ortada. Eşinizin hayatında başka birisi mi var?

- Hayır, hayır. Öyle bir şey yok, bilmiyorum ben... Ayrıca aşk öyle hemen bitmez. Sadece ona güvenmiyorum. Burcu evi bir kez terk etti... Bunu bir kez yaptıysa, binlerce kez yapabilir. O yüzden ona güvenim sarsıldı.

Yani en küçük tartışmada evi terk ettiği için mi güveniniz sarsıldı?

- Evet... Ben hiçbir zaman boşanmayı düşünmedim. Her zaman ona çok inandım, güvendim... Onun ise ne yaptığını gördünüz. Ben evlilikte her ne olursa olsun bütün engellerin aşılacağını düşünürdüm. Ona dediğim gibi yüzde yüz güvenmiştim. Ama o beni öldürdü. Burcu beni öldürdü... Bunun üzerine ben de evliliğimiz bitsin diye İtalya’da dava açtım.

Peki Burcu Hanım gelse ve "Devam edelim" dese, kabul eder misiniz?

- Hayır, artık benim için bitmiştir. Artık geriye dönmek için hiçbir sebep yok...

Bundan sonra ne yapacaksınız? İtalya’ya geri mi döneceksiniz?

- Hayır. Türkiye’yi, Türkleri çok seviyorum... Burada kalmayı çok istiyorum...

Sema Denker-Kelebek
 

BAKMADAN GEÇME