Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Şarkıcı Tuğba Özerk’in “Eşimden tek kuruş almadım, boşandıktan sonra evlilik fotoğraflarımı bile evde bıraktım” sözüne eski eşi sert tepki gösterdi

“Lo Lo Lo” şarkısıyla ünlenen Tuğba Özerk’in, eşinden maddi olarak hiçbir şey almadığını açıklamasına boşandığı eşi Erhan Kanioğlu’ndan yalanlama geldi. Kıbrıslı işadamı Kanioğlu, şunları söyledi:

 Evlilik fotoğraflarını almadığı doğru. Onları ne yapsın ki? Menajeriyle evde bulunan 200 bin dolar değerindeki mücevherleri ve külçe altınları apar topar alıp evin üst katındaki kapıdan çıkıp yeni aldığım Mercedes ile yüklenip gitmişler. Doğum gününde hediye ettiğim Chopard marka saati de hâlâ takıyor.

Albümüne ortağı bulunduğum şirket 1,5 milyon YTL para harcadı. Albümün tanıtımını yapmadığını iddia etti. Şirketin müdürlüğünü verdik tam yetkili olarak her şeyi yaptı. Sadece billboardlara ve dijital reklamlara 100 bin YTL harcadı.

Tuğba açıklasın kendi ailesi ona düğünde ne taktı? Bütün ailesine kendi ailem gibi sahip çıktım. Annesine babasına sorun onlar inkar etmeyecektir. Boşanmamıza rağmen hâlâ annesine yardımcı oluyorum. Çünkü Tuğba annesine kendi alehinde konuştuğu için destek olmuyor.

 Albüm için kurduğu ekibe toplam aylık ödenen maaş 10 bin YTL’ydi. Tuğba ile 1,5 yıl evli kaldık. Evliliğim içinde Tuğba için 3 milyon dolar harcadım.

 Şirketinin adını kullanarak her hafta basın bülteni hazırlarlardı. Bültenin girişinde kendinden Sezen Aksu’nun vokalisti olarak bahsederdi. Halbuki 11 yaşında sadece bir kez Sezen Aksu ile yanyana şarkı söylemiş. Bir gün artık dayanamadım “Sezen Aksu’nun adını bu kadar kullandığın yeter” dedim. Bunun üzerine tartıştık. Bu evliliğimizin patlama noktası oldu.

Basında çıkan “Eşi barışmak için 2 milyon dolar gönderdi ama kabul etmedi, Asil Nadir yuvayı kurtaralım diye aradı ama ikna edemedi, kocası çayla yaktı” haberleriyle reklamını yaptı. Bunlar yalandı ama yalanlamadı. Şimdi maddi konularla ilgili niye yalanlama yapıyor?

Hadi ben kötüyüm peki Tuğba’nın arkadaşları olan bu albümde onunla çalışan Volga Tamöz, Fercan Bay, Can Bener, Seçil Aydın da mı kötü? Tuğba ile onlar da konuşmuyor.

BAKMADAN GEÇME