Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin KAZITTI MI? Son dakika: Hadiese'yle ilgili bomba Kaan Yıldırım iddiası
        1

        Ünlü şarkıcı Hadise, uzun süredir aradığı aşkı oyuncu Kaan Yıldırım'da buldu.

        Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan çiftin nikah masasına oturması beklenirken, Hadise'nin son paylaşımı kafaları karıştırdı.

        2

        AŞKINI KOLUNA MI KAZITTI?

        Ünlü şarkıcının, sol bileğine kendisinin ve Kaan Yıldırım'ın adlarının baş harflerini dövme yaptırdığı öne sürüldü. İki harfin arasındaki kalp işareti de dikkatlerden kaçmadı.

        Ünlü çiftin bazı takipçileri, dövmede "H ♡ K" yazdığını görse de, bir kısmı da dövmeyi okumakta zorluk çektiğini dile getirdi.

        3

        DÖVMESİ ÇOK!

        Hadise, sol kolunun içine play tuşu ve ‘Music’ dövmesi yaptırdı. Şarkıcının dirseğinde, anlamını açıklamadığı, Roma rakamlarıyla yazılmış 27 Aralık 2008 dövmesi var.

        Latince olarak ensesinde ‘Kendi kanatlarıyla uçan kız’, sırtında ‘Bana yön verilmez, ben veririm’, belinde ise Tibet dilinde ‘Zor durumdakilerle gönül birliği yapan iyi kalpli insan’ yazıyor.

        4

        SEVGİLİLER GÜNÜ PAYLAŞIMI

        Hadise ve Kaan Yıldırım Sevgililer Günü'nde şaşırtan bir paylaşımda bulunmuştu. Çift, filtre ile ergenlik yıllarına döndü. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafın altına "7’den 77’ye Sevgililer Günü’nüz kutlu olsun" notunu düşmüştü.

        5

        EVLİLİK AÇIKLAMASI

        Hadise barışma sonrasındaki evlilik haberiyle ilgili ise, "Öyle bir şey olursa zaten duyarsınız" ifadelerini kullanmıştı.

        Şarkıcı, "Kaan Yıldırım sizinle barışmak için yollarınıza gül döktü mü?" şeklindeki soruya ise kahkaha atarak karşılık vermişti.


        6

        "İLİŞKİYİ NOKTALADIM"

        Şarkıcı Hadise, yaklaşık 8 ay aşk yaşadığı oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım'dan ayrıldığını şu sözlerle duyurmuştu: Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu... Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın.

        7

        "ŞİMDİ ÇOK MUTLUYUZ"

        Ayrılığa dayanamayan Hadise, reklam yüzü olduğu bir markanın lansmanında Kaan Yıldırım ile barıştığını açıklamıştı. Hadise, "Büyük konuşmamak lazım. Hepimiz insanız. 2020'de hangimizin psikolojisi yerindeydi? Kadınlar duygularını çok yoğun yaşıyor. Hemcinslerim benim ne demek istediğimi anlayacaktır. Her şey yolunda. Şimdi çok mutluyuz" demişti.

        8

        AŞK 'BENEK' SAYESİNDE ORTAYA ÇIKTI

        Sürpriz aşk, Kaan Yıldırım'ın köpeği Benek sayesinde ortaya çıkmıştı. Yıldırım’ın fotoğraflarından Benek adlı köpeği tanıyan sosyal medya kullanıcıları, ikilinin birlikteliklerini belgelemişti.

        9

        KORONAVİRÜSE YAKALANDI

        Hadise koronavirüse yakalandıktan sonra karantinayı kendi evinde geçirmişti. Çift, bir süre sonra ayrılık kararı aldı.

        Korona endişesinin kendisinde anksiyete (kaygı bozukluğu) hastalığına yol açtığını söyleyen sanatçı, "Benim için zor bir süreçti. Hastanelik olmadım. Bu süreci daha zor durumda hastanelerde geçiren insanları görünce şükrettim." demişti.

        10

        Hadise ayrıca, "İki hafta kendi evimde tek başıma kaldım. Dört hafta boyunca öksürdüm. Başım çok fena ağrıdı. Kusmalarım çok oldu. 5. günümde tat ve koku almamaya başladım. Asıl beni mahveden korku oldu. Televizyonlarda sürekli izlediğimiz o kötü görüntüler beni panikletti. Endişeden anksiyete oldum. Öksürük geçmiyor. Acaba sesimi etkileyecek mi, şarkı söyleyebilecek miyim? şeklinde kafamda deli sorular vardı. Neyse ki koronayı atlattım. Ama anksiyete kaldı." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ