Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hadise sosyal medya paylaşımıyla rüzgar gibi esti! Pozuna binlerce beğeni geldi! - Magazin haberleri
        1

        Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve çevre 11 ili etkisi altına alan depremlerde, birçok yardım çağrısında bulunan ünlü şarkıcı Hadise, takdir toplamıştı.

        2

        Depremin ilk gününden beri depremzedeler için elinden geleni yapan Hadise, sel felaketi karşısında sessiz kalamadı. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından “Yeter artık” diye isyan ederek, sevenleriyle üzüntüsünü paylaştı.

        3

        Magazin gündeminde sık sık adından söz ettiren başarılı şarkıcı Hadise, 14 milyonluk Instagram hesabında yayınladığı paylaşımlarıyla beğeni toplamaya devam ediyor. Ünlü ismin verdiği pozlar dikkat çekiyor.

        4

        ŞARKI SÖYLEMİŞTİ

        Hadise, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler sebebiyle zor durumda olan depremzedeler için hem Türkiye'de hem de Hollanda'da yardım toplamıştı. Ünlü isim "People Help the People" şarkısını yeniden yorumlayıp geliri afetzedelere bağışlayacağını açıklamıştı.

        5

        Ünlü şarkıcı Hadise, son olarak Instagram hesabında, "I am a superhero" notuyla bir gönderi yayınladı. Sevilen ismin paylaşımına kısa süre içerisinde 271 bin beğeni geldi. Fenomen Kerimcan Durmaz gönderinin altına alevli kalp emojisi bıraktı.

        6

        İşte Hadise'nin son paylaşımı...