Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari Belediyesi tarafından kentin değişik noktalarında yapılan yol onarım ve asfalt çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

        Birçok cadde, sokak ve mahalle yolunun asfaltlandığı Hakkari’de çalışmalar kademeli bir şekilde sürüyor. Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, Altay Caddesi’nde bitümlü sıcak asfalt (BSK) öncesi asfalt söküm çalışmasını gerçekleştirdi. Başkan Yardımcısı Hamit Zibek ve beraberindeki teknik ekip de çalışmaları yerinde denetledi.

        Yapılan asfalt söküm çalışmalarının ardından caddenin yeni asfalta kavuşturulacağı belirtildi.

        Akşam saatlerinde ise Derviş Yalım Caddesi’nde üstyapı çalışmaları kapsamında bitümlü sıcak asfalt döküm yapıldı. Çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirten vatandaşlar, doğalgaz döşeme çalışmaları sonrası yolların yeniden asfaltlanmasından dolayı belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler