Haldun Dormen: Çok çalışıyorum yaşlanmaya vaktim yok
Türkiye Organ Nakli Kuruluşları Koordinasyon Derneği tarafından Trabzon'da düzenlenen 12. Uluslararası Transplantasyon Kongresi'ne, onur konuğu olarak davet edilen sanatçı Haldun Dormen'in konuşması damga vurdu
ABONE OLBir süre önce 90'ıncı yaşını kutlayan Dormen, motivasyonunu, yaşama azmini ve enerjisini neye borçlu olduğu sorusunu "Herhalde insan sevgime, işimi çok sevmeme borçluyum. O kadar çok çalışıyorum ki yaşlanacak vaktim yok" şeklinde yanıtladı.
AA'nın haberine göre, 12. Uluslararası Transplantasyon Kongresi'nde konuşan Türkiye Organ Nakli Kuruluşları Koordinasyon Derneği Başkanı Prof. Dr. Uluğ Eldegez, Türkiye'de özellikle kadavradan olmak üzere organ nakli sayısını artırmak ve toplumu organ nakli konusunda bilgilendirmek amacıyla çalışmalara devam ettiklerini aktardı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ