Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Müzik Haluk Levent ve Rus Kızıl Ordu Korosu'nun geliri 420 hasarlı yapıya
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Manavgat Belediyesi, Ahbap Platformu ve kamuoyunda yardım faaliyetleriyle tanınan gönüllülerin katılımıyla oluşan 'Manavgat İyilik Hareketi'nin öncülüğünde düzenlenen Haluk Levent ve Rus Kızıl Ordu Korosu konseri, Manavgat Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirildi.

        Rus Kızıl Ordu Korosu'nun tarihinde ilk kez bir solist ile aynı sahneyi paylaştığı turnenin bu özel konserinde, 2 bini aşkın konuk Harbiye Marşı, Gençlik Marşı ve İzmir Marşı gibi cumhuriyet marşlarını hep birlikte seslendirdi. Konserden elde edilen gelirin, Manavgat'taki az hasarlı 420 yapının tadilatı için kullanılacağı açıklandı.

        REKLAM

        Kamuoyunda gönüllülük faaliyetleriyle tanınan Neşe Gönül, Feryal Gülman, Monik İpekel, Gonca Karakaş, Reyhan İpekel, Saffet Emre Tonguç ve Serda Büyükkoyuncu'nun da dahil olduğu sivil inisiyatifin oluşturduğu 'Manavgat İyilik Hareketi' projesine Ahbap Platformu’nun kurucusu, sanatçı Haluk Levent de destek oldu ve Kızıl Ordu ile ortak konser organize edilmesi fikri doğdu. Bölgenin ekosisteminin tekrar canlandırılması, hasarın giderilmesi ve bölge halkının eski yaşantısına kavuşması için sorumluluk alarak harekete geçen gönüllülerin öncülüğünde dün akşam düzenlenen konsere Antalyalılar büyük ilgi gösterdi.

        Manavgat İyilik Hareketi'nin öncülüğünde gerçekleşen konserin yanı sıra, bölgenin tekrar kalkınabilmesi ve turizmin canlanabilmesi için farklı etkinlikler de düzenlenerek iki günlük bir program oluşturuldu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ