Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel alışverişte: Yanlış anlaşılmasın
8 yıllık evliliklerini geçtiğimiz sene tek celsede sonlandıran Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel, İstinye'de görüntülendi. Alışveriş yaparken objektiflere yansıyan ikili, buluşma nedenlerini açıkladı
HAMDİ ALKAN KONUŞMAK İSTEMEDİ
Hamdi Alkan, oyun sonrası basın mensuplarının röportaj teklifini geri çevirdi.
Konuşmak istemeyen Alkan, “Onların oyunu konuştular. Benim konuşacak bir şeyim yok. Güzel bir oyundu. Çok teşekkür ederim” dedi.
İkilinin boşanmasına bu sahnenin neden olduğu iddia edilmiş ama taraflar bu söylentileri yalanlamıştı.
"AYNI ÇATI ALTINDA BİR ERKEKLE YAŞAMAK İSTEMİYORUM"
Selen Görgüzel, boşanma sonrasında muhabirlerin, "Tekrar evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna da şu yanıtı vermişti:
"Şu anda aşka ihtiyaç duymuyorum ama bu işler kader, kısmet... Hayat bize ne getirir, bilemeyiz. Yalnızlığa biraz alıştım gibi ama tekrar aşık olmak istemiyorum. Hayatı paylaşacağım bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Evlilik düşünmüyorum çünkü... Aynı çatı altına bir erkek ile tekrar girmek istemiyorum."