Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel alışverişte: Yanlış anlaşılmasın - Magazin haberleri
        1

        Ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, 8 yıllık evliliklerini noktalamıştı. Görgüzel, "Karı-koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız." demişti. Hamdi Alkan da bu sözleri sosyal medya sayfasına taşımıştı.

        2

        "HAMDİ BENİ SİLMİŞ"

        Daha sonrasında Hamdi Alkan ile boşanmanın ardından hiç konuşmadıklarını söyleyen Selen Görgüzel, "Hamdi beni Instagram’dan silmiş ve engellemiş. Ben gayet medeni şekilde ayrıldığımızı düşünüyordum ama galiba öyle olmadı." ifadelerini kullanmıştı.

        3

        "YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN"

        İkili, önceki gün İstinyePark'ta görüntülendi. Görgüzel, "Arkadaşlar yanlış anlaşılma olmasın, annem ameliyat oldu. Hamdi Bey de sağolsun eski kayınvalidesi için bana destek oluyor. Birkaç eksiğimiz var onları alıp hastaneye annemin yanına gideceğiz" dedi.

        4

        ÖPÜŞMESİNE ONAY VERMİŞTİ

        Selen Görgüzel, Hamdi Alkan'dan boşanmadan önce "Seviyorsan Git Ayrıl Bence" adlı tiyatro oyununda rol arkadaşı İrfan Kangı ile öpüşmüştü. Sahne öncesinde Kangı, Selen Görgüzel'in eşi Hamdi Alkan'dan izin almıştı.

        5

        İrfan Kangı, oyunu keserek eşi Selen Görgüzel'i izlemeye gelen Hamdi Alkan'a dönerek, "Hamdi Ağabey şimdi Selen Hanım'ı öpeceğim ama sonra bu ilişkimizi etkilemesin öpebilir miyim? Benim eşim de burada, hanım beni eve almayacak." diyerek izlemeye gelenleri güldürmüştü.

        Görgüzel, oyun sonrası ise "Hamdi Alkan'a senaryoyu gösterdiniz mi?" sorusuna, "Hiç göstermedim. Hamdi Bey’e işimi kararlarımı çok sormam sadece paylaşırım." yanıtını vermişti.

        6

        HAMDİ ALKAN KONUŞMAK İSTEMEDİ

        Hamdi Alkan, oyun sonrası basın mensuplarının röportaj teklifini geri çevirdi.

        Konuşmak istemeyen Alkan, “Onların oyunu konuştular. Benim konuşacak bir şeyim yok. Güzel bir oyundu. Çok teşekkür ederim” dedi.

        İkilinin boşanmasına bu sahnenin neden olduğu iddia edilmiş ama taraflar bu söylentileri yalanlamıştı.

        7

        "AYNI ÇATI ALTINDA BİR ERKEKLE YAŞAMAK İSTEMİYORUM"

        Selen Görgüzel, boşanma sonrasında muhabirlerin, "Tekrar evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna da şu yanıtı vermişti:

        "Şu anda aşka ihtiyaç duymuyorum ama bu işler kader, kısmet... Hayat bize ne getirir, bilemeyiz. Yalnızlığa biraz alıştım gibi ama tekrar aşık olmak istemiyorum. Hayatı paylaşacağım bir hayat arkadaşım olsun istiyorum. Evlilik düşünmüyorum çünkü... Aynı çatı altına bir erkek ile tekrar girmek istemiyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ