Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hande Erçel'den 'bebek' sorularına yanıt! Kerem Bürsin...
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Hande Erçel (28) ve Burcu Özberk (32), önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Yakın arkadaşlar, mekan çıkışında el ele objektiflere yansıdı.

        Muhabirlerle sohbet eden Özberk, "Dizimiz çok güzel gidiyor. Televizyonda böyle uzun soluklu bir projede yer almak beni mutlu ediyor." dedi.

        2

        "BU PROJE İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM"

        Erçel ise geçtiğimiz gün stüdyoda paylaştığı fotoğrafı hakkında konuştu. "Yeni ve farklı bir projemiz var." diyen Hande Erçel, "Onun için stüdyoya girdim. Çizgi film seslendirmesi falan değil bu arada, sürpriz olsun. Çok heyecanlıyım bu proje için." açıklamasını yaptı.

        3

        HANDE'DEN "ÇOCUK" SORULARINA YANIT!

        Erçel, sevgilisi Kerem Bürsin'in, "Bazen çocuk yapma fikri geliyor aklıma ama önemli olan sorumluluk. Şimdilik bu sorumluluk sadece fikir olarak kafamda..." açıklamasını soran muhabirlere, "Her şeyin zamanı var. Eğer olursa, neden olmasın?" yanıtını verdi.

        4

        "EVLİLİK TEKLİFİ BEKLEMİYORUM"

        Ünlü oyuncu, "Evlilik teklifi bekliyor musunuz?" sorularını ise, "Yok, hiç öyle bir şey beklemiyorum. Kerem de zaten cevabını verdi. Her şeyin bir zamanı var. O gün gelirse neden olmasın?" şeklinde yanıtladı.

        "KEREM'E SORUN!"

        Hande Erçel, gazetecilerle sohbet ederken araya giren Özberk ise, "Evlilik sorularını Kerem'e sorun bence." ifadelerini kullandı.

        5

        2015 yılında yayınlanan 'Güneşin Kızları' adlı dizide rol almalarının ardından sıkı dost olan Erçel ve Özberk'e, "Bunun bir formülü var mı?" sorusu yöneltildi.

        Burcu Özberk, "İyi insan olmak." derken ikili, 2021 yılının kendileri için şanslı ama ülke için şanssız bir yıl olduğunu dile getirdi.

        6

        ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ

        Öte yandan Hande Erçel, daha önce yaklaşık sekiz aydır aşk yaşadığı Kerem Bürsin ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

        Utangaç tavırlar sergileyen Erçel, "Yeni bir ilişki. Zaten başladığında direkt haberiniz oldu. Ben her zaman 'Hayatımda biri olduğunda öğreneceksiniz.' dedim. Oldu ve öğrendiniz... Bu kadar basit. Uzun zamandır yoktu tabii ki. Dizinin başında beraber olduğumuza dair haberler çıktı. O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        Hande Erçel ile sevgilisi Kerem Bürsin

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ