Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hande Erçel ile Kerem Bürsin evleniyor mu? - Magazin haberleri
        1

        Kerem Bürsin ile aşk yaşadığını uzun süre gizlemesinin ardından geçtiğimiz aylarda kabul eden ve mutlu olduklarını söyleyen Hande Erçel, ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu.

        2

        "TATİL ÇOK KEYİFLİYDİ"

        "Her şey yolunda, her şey çok güzel" ifadelerini kullanan Erçel, Bürsin'le çıktıkları Maldivler tatili ile ilgili de konuştu. tv100'ün haberine göre; Ünlü oyuncu, "Tatil çok keyifliydi, güzeldi. O zaman çok ihtiyacımız vardı. Şimdi tekrar işe döndük" açıklamasını yaptı.

        "EVLİLİK" AÇIKLAMASI

        27 yaşındaki Hande Erçel, muhabirlerin, "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna ise, "Şu an sadece işimizi yapıyoruz. Keyifli bir ilişkimiz var" demekle yetindi.

        3

        ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ

        Geçtiğimiz haftalarda Kerem Bürsin ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunan Erçel, utangaç tavırlar sergilemişti. Oyuncu, "Yeni bir ilişki. Zaten başladığında direkt haberiniz oldu. Ben her zaman 'Hayatımda biri olduğunda öğreneceksiniz' dedim. Oldu ve öğrendiniz... Bu kadar basit. Uzun zamandır yoktu tabii ki. Dizinin başında beraber olduğumuza dair haberler çıktı. O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü" ifadelerini kullanmıştı.

        4

        BİRLİKTELİK BELGELENMİŞTİ

        Her fırsatta "Arkadaşız" açıklamasını yapan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, rol aldıkları dizinin sezon finali vermesinin ardından Maldivler'e gitmişti. Hayranları tarafından görüntülenen ikilinin aşkları belgelenmişti.

        EL ELE İLK FOTOĞRAF

        Erçel ve Bürsin, Maldivler'den dönerken havalimanında hayranları tarafından el ele yakalanmıştı. Çiftin fotoğrafları sosyal medyada paylaşılmıştı.

        5

        "OKYANUSUN ORTASINDA İKİMİZ"

        Bürsin, aşklarının belgelenmesinin ardından, Erçel ile Maldivler'de tatil yaptığı sırada çekilen fotoğraflarını yayınlamıştı. Bürsin paylaşımına, "Okyanusun ortasında bir kanoyla sadece ikimiz... Muhteşem" notunu düşmüştü. Fotoğraf sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ve 2,7 milyon beğeni, 100 binden fazla ise yorum almıştı.

        6

        "BİR GELİŞME OLURSA HABERDAR OLACAKSINIZ"

        Gazetecilerin, "Spora bile beraber geliyorsunuz. Aşk söylentilerine ne diyeceksiniz?" sorusu üzerine Bürsin, "Bu konuyla alakalı bir gelişme olursa haberdar olacaksınız" şeklinde yanıt vermişti.

        Muhabirlerin, "Aşk haberlerini yalanlamıyorsunuz" sözlerinin üzerine Kerem Bürsin'in "Çok konuşmaya gerek yok bence" demesi, "Aşk haberlerini doğruladı" şeklinde yorumlanmıştı.

        Ünlü oyuncunun ardından Erçel de konuyla ilgili, "Aşk olduğunda haberiniz olacak arkadaşlar" demekle yetinmişti.

        7

        "MÜTHİŞ BİR İNSAN"

        Kerem Bürsin, daha önce "Hande müthiş bir insan. Sıfır egosu var. Beni motive ediyor. Kendimi çok şanslı hissediyorum" demişti.

        "ÇOK MUTLUYUM"

        Erçel de, "Kerem çok tatlı, olağanüstü bir insan. Çok mutluyum onunla çalıştığım için" ifadelerini kullanmıştı.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ