Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (09 Mayıs 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün gökyüzünde oluşan Güneş-Jüpiter açısıyla karşımıza gelecek olan işlerde kendimizi şanslı, mutlu ve iyimser hissedebiliriz. Durumları abartmadan ilerlemeli, değişik konu ve olaylara gerçekçi bir şekilde yaklaşmalıyız. Bunu yaparsak istediklerimizi gerçekleştirmememiz için hiçbir sebep olmayacak.

        BUGÜN DOĞANLAR

        BUGÜN doğduysanız yetenekli, becerikli, zeki, sosyal ve aktif bir insansınız. İkna edici tavrınızla olayları altından girip üstünden çıkarak istediğiniz duruma getirebiliyorsunuz. Sinirlerinizi kontrol etmeyi öğrenirseniz istedikleriniz sizin olacak. Bu sene, çok önemli fırsatlar yakalayacaksınız. Son derece şanslısınız.

        REKLAM

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, karşınıza değişik fırsatlar çıkabilir. Yapabileceklerinizi ve yapamayacaklarınızı gözden geçirin. İsteksiz olduğunuz konuları aşmanın bir yolunu bulmanız gerekiyor.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda ve varsa ilişkinizde kendinizi mutlu ve şanslı hissedebilirsiniz. Karşınıza çıkacak fırsatlarda durumları ve koşulları çok fazla abartmamaya özen gösterin.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Karşınıza gelecek seçenekler ve fırsatlar hoşunuza gidebilir. Neler yapacağınızı veya yapamayacağınızı iyice düşünerek hareket edin. Bazı ipuçlarını değerlendireceksiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yaratıcılığa veya kreatif alanlara dayalı işlerinizde yeni kapılar açılabilir. Her şeyi etraflıca düşünerek ilerlemeniz gerekiyor. Özel hayatınızda son derece şanslı olacaksınız.

        REKLAM

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önemli seçenekler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Anne veya babanızın hayatında da şanslı açılımlar söz konusu olacak. Bu aralar şansınıza ve yapacaklarınıza güvenmelisiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Girişim fırsatları yüzünüzü güldürebilir. Kafanızda oluşturduğunuz işlerin değişik bir türünün karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Sağlam bilgilerle ilerlemeye özen gösterin.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda güzel açılımlarınız olacak. Karşınıza çıkacak fırsatlarda abartılı şekilde hareket etmek yerine temkinli adımlar atın. Günlük işlerinizi mutlaka toparlayın.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Gün içinde sevdiğiniz insanın karşısına çıkacak seçenekler sizi çok mutlu edebilir. Beraber bir işe kalkışabilir, ilişkinizde ne kadar şanslı olduğunuzu görebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşlerinizde abartılı bir iyimserlikle sorumluluk üstlenebilirsiniz. Aşırı pozitiflik ve coşkunun size hata yaptırmasına izin vermeyin. Daha net koşullar oluşturmanız gerekiyor.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızdan göreceğiniz şanslarla, iş ve özel hayatınızda yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Aşırı iyimserlik size hata yaptırabilir, adımlarınızı olayları kontrol ederek atmalısınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, hayat size özel fırsatlar sunabilir. Kariyerinizdeki güzel gelişmeler aile hayatınıza yansıyacak. Kendinizi kuvvetli ve mutlu hissedeceğiniz bir gün geçireceksiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Farklı fırsatların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bu fırsatlara vereceğiniz tepkiler önem kazanıyor. Abartmadan atılacak adımlarla bu şansları realiteye geçirebilirsiniz.

        REKLAM

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ