Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Henry Cavill'in Antalya günleri
        1

        Guy Ritchie; küresel çapta gösterimde olan, çekimlerinin bir kısmını Antalya’da gerçekleştirdiği 'Operation Fortune'dan 3 yıl sonra bu kez yeni filmi 'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare' için geçtiğimiz ay Antalya'da set kurdu.

        2

        İş insanı Ali Şafak Öztürk ile eşi Paola Öztürk, Henry Cavill'i ziyaret ederek ünlü oyuncuyla bir süre sohbet etti.

        Fotoğraf: DHA

        3

        II. Dünya Savaşı'nı konu alan 'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare'ın başrollerinde 'Süpermen' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Henry Cavill'in yanı sıra Alan Ritchson, Cary Elwes, Alex Pettyfer, Henry Golding, Til Schweiger, Babs Olusanmokun ve Meksikalı oyuncu / şarkıcı Eiza Gonzales yer alıyor.

        Fotoğraf: DHA

        4

        'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare'ın çekimleri Antalya EXPO botanik parkında, Demre, Muratpaşa, İbradı, Konyaaltı, Kemer, Akseki, Serik, Finike, Alanya, Döşemealtı ve Manavgat’ta gerçekleştiriliyor.

        5

        Eiza Gonzales

        Filmin Konusu: 1939'da İngiliz ordusu Almanya ordusu tarafından yenilgiye uğratılmaktadır. Bu durum üzerine Winston Churchill, centilmen savaş kurallarını bir kenara bırakarak bir karşı hamle yapmak ister. Amacı, bir asker topluluğunu düşman hattının arkasına gizlice sızdırmaktır. Askerler, hayati tehlikesi olan bu planı öldürülme ihtimallerini bilerek kabul eder. Sağlam bir birlik kurulmasıyla Nazilere karşı önemli galibiyetler elde edilir.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Tatilciler Muğla'ya akın etti: Araç kuyruğu 22 kilometreye ulaştı

        Kurban Bayramı tatili dolayısıyla Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Muğla'da trafik yoğunluğu yaşandı. Tatil için kente gelen vatandaşlar nedeniyle oluşan araç kuyruğu yaklaşık 22 kilometreye ulaştı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ