Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Henry Cavill'in Antalya günleri
        1

        Guy Ritchie; küresel çapta gösterimde olan, çekimlerinin bir kısmını Antalya’da gerçekleştirdiği 'Operation Fortune'dan 3 yıl sonra bu kez yeni filmi 'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare' için geçtiğimiz ay Antalya'da set kurdu.

        2

        İş insanı Ali Şafak Öztürk ile eşi Paola Öztürk, Henry Cavill'i ziyaret ederek ünlü oyuncuyla bir süre sohbet etti.

        Fotoğraf: DHA

        3

        II. Dünya Savaşı'nı konu alan 'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare'ın başrollerinde 'Süpermen' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Henry Cavill'in yanı sıra Alan Ritchson, Cary Elwes, Alex Pettyfer, Henry Golding, Til Schweiger, Babs Olusanmokun ve Meksikalı oyuncu / şarkıcı Eiza Gonzales yer alıyor.

        Fotoğraf: DHA

        4

        'The Ministry Of Ungentlemanly Warfare'ın çekimleri Antalya EXPO botanik parkında, Demre, Muratpaşa, İbradı, Konyaaltı, Kemer, Akseki, Serik, Finike, Alanya, Döşemealtı ve Manavgat’ta gerçekleştiriliyor.

        5

        Eiza Gonzales

        Filmin Konusu: 1939'da İngiliz ordusu Almanya ordusu tarafından yenilgiye uğratılmaktadır. Bu durum üzerine Winston Churchill, centilmen savaş kurallarını bir kenara bırakarak bir karşı hamle yapmak ister. Amacı, bir asker topluluğunu düşman hattının arkasına gizlice sızdırmaktır. Askerler, hayati tehlikesi olan bu planı öldürülme ihtimallerini bilerek kabul eder. Sağlam bir birlik kurulmasıyla Nazilere karşı önemli galibiyetler elde edilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ