Hindistan'da tren vagonları karantina hastaneye çevrildi
Koronavirüs salgınıyla mücadele eden Hindistan tren vagonlarını karantina merkezine çevirmeye başladı. Hindistan Demiryolları ve Ticaret Bakanı Piyush Goyal, koronavirüs hastaları için hazırlanan trendeki vagonlarının, hastaneye çevrileceğini açıkladı.
ABONE OLDünyayı etkisi alan koronavirüs salgınınla mücadele konusunda bir çok ülke karantina hastane uygulamasına gidiyor.
Hindistan Demiryolları ve Ticaret Bakanı Piyush Goyal, sosyal medya hesabından "Koronavirüs hastaları için rahat izolasyon olanakları sağlamak üzere modifiye edilmiştir" diye duyurduğu tren vagonlarını karantina hastaneye çevirdiğini açıkladı. Vagonlardan oluşan karantina hastaneyi gezen Goyal, hastanede her türlü tıbbi malzemenin halka sunulduğu belirtti.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ