Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema Hugh Jackman Guinness Rekorlar Kitabı'na adını yazdırdı

        Marvel'in Logan filmiyle Wolverine karakterini son kez canlandıran ve X-Men filmlerinden emekliye ayrılan Hugh Jackman ileaynı serideProfesör Charles Xavier'i canlandıranusta oyuncu Patrick StewartGuinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

        Ünlü yıldızların rekorlar kitabına girme nedeni isecanlandırdıkları sinema filmi karakterlerine tam 16 yıl boyunca hayat veriyor olmalarıydı.Hesaplamalara göre Hugh Jackman ve Patrick Stewart 16 yıl 228 gün Wolverine ile Profesör X karakterlerine hayat verdi.

        Rekor, Hugh Jackman'a Patrick Stewart'tan bir video mesaj gelmesi üzerine ortaya çıktı.Jackman, Patrick Stewart paylaştığı mesajda "Merhaba Hugh. İkimizin Guinness Rekorlar Kitabı'na girdiğini öğrendim. Tebrikler, dostum. Duvarına asabileceğin başka bir şey oldu."

        Hugh Jackman ödülünü, katıldığı İngiliz TV programı This Morning'de aldı. Hugh Jackman X-Men serisinin tam 9 filmindeoynamıştı.

        Hugh Jackman ve Patrick Stewart'ınaynı karakterien uzun süre canlandıran oyuncu rekoruna en yakın isim, Iron Man karakteriyle Robert Downey Jr. oldu. Ancak Robert Downey Jr. rolünü yalnızca 11 yıldır canlandırıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ