Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İkizler Memo - Can bu akşam neden yok, var mı? İkizler Memo - Can 11. yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

        İkizler Memo - Can 11. yeni bölümü bu akşam neden yok? sorusu, izleyiciler tarafından araştırılıyor. İkizler Memo - Can dizisi normalde her hafta Cumartesi günleri saat 20.00'de ekranlarda oluyor. Ancak dizinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. İşte İkizler Memo - Can'ın yeni bölümüne dair detaylar...

        İKİZLER MEMO - CAN BU AKŞAM NEDEN YOK?

        İkizler Memo - Can'ın bu akşam yayınlanması gereken yeni bölümü yayın akışında bulunmayınca, izleyiciler dizinin yeni bölümünün neden yayınlanmadığını araştırmaya başladı. Her sene yeni yıla girilirken, diziler için yapılan reklam anlaşmaları yenileniyor. Bu sürecin işleyişine bağlı olarak diziler 1 ila 3 hafta boyunca yayınlanmayabiliyor.

        İKİZLER MEMO - CAN 11. YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

        REKLAM

        İkizler Memo - Can'ın bu akşam yayınlanmayan 11. yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor. Yayıncı kuruluştan resmi bir açıklama gelmedi. Yukarıda da belirttiğimiz gibi dizinin reklam anlaşması tamamlandığında yeni bölümleriyle yayınlanmaya devam edecektir. İkizler Memo - Can 11yeni bölümü ile ilgili detaylı bilgi gelir gelmez, ayrıntılar haberlerimizde olacak.

        İKİZLER MEMO - CAN 10. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Mahmut ve Osman yeni bir işe girişirler fakat bu iş onların başına beklemedikleri şekilde bela açar! Diğer yandan Onur ve Can kurulan bir komplo sonucu ölüm ile burun buruna gelir.

        Osman ve Mahmut aralarındaki buzları eriterek yeni bir iş kurmaya karar verirler. Evlere yemek servisi yapacaklardır, el ilanı bastırıp dağıtırlar. Fakat Osman yanlışlıkla bir eve yemek götürünce başlarına hiç de ummadıkları bir bela açılır. Saflığının kurbanı olan Osman hem polisle hem de sevdiği kızın babası Mahmut ile sıkıntı yaşar. Onur ise evinde her şeyden habersizce uyurken ölüm ile burun buruna gelir. Can ve diğer ev ahalisi de bu durumdan etkilenir.

        Memo artık malikanede yaşamaya başlar ama buradaki düzene alışması zaman alacaktır. Melek oğlunun yokluğunu çok arar ama Memo için ayakta kalması gerekmektedir.

        Mahmut, Osman’ı yemek yapıp mahallede satması için yönlendirir. Büyük ümitlerle başladığı bu iş Osman’ın başına yine belalar açacaktır. Onur ve Melek’i bir arada görmek isteyen ikizler, anne ve babalarına sevimli bir oyun oynayacaktır.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ