Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler İKSV Galaları 2018’i Onur Saylak İmzalı “Daha” ile Açıyor
        .png
        .png

        Hakan Günday'ın romanından sinemaya uyarlanan Daha, yaşadığı kasabadan ayrılarak şehirde lise okumak isteyen 14 yaşındaki Gaza'nın, kendini bir anda babasının insan kaçakçılığı suç zincirinde bulmasını ve zorlu baba oğul ilişkisini anlatıyor

        Yönetmen koltuğunda Onur Saylak'ın oturduğu filmin oyuncu kadrosunda ise Ahmet Mümtaz Taylan, Erkan Avcı, Selim Bayraktar, Pervin Bağdat, Selen Öztürk gibi oyuncular yer alıyor.

        Dünya prömiyerini Çek Cumhuriyeti'ndeki Karlovy Vary Uluslararası Film Festivali'nde yapan Daha, Malatya Film Festivali'nde En İyi Film, En İyi Erkek Oyuncu, Umut Vaat Eden Erkek Oyuncu ve Uluslararası Jüri Özel Ödülü; Adana Altın Koza Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda ise İzleyici Ödülü, SİYAD En İyi Film Ödülü, Yılmaz Güney Ödülü ve Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü kazandı.

        11 Ocak Perşembe akşamı 21.30’da Cinemaximum City’s Nişantaşı’da gerçekleştirilecek İKSV Galaları’nın yeni filmi Daha’nın biletleri 5 Ocak Cuma günü 10.30’dan itibaren Biletix ve İKSV ana gişeden satışa sunulacak. Lale Kart üyeleriiçin ön satış 4 Ocak Perşembe günü saat 10.30’da başlıyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ