Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İlk buluşmada karşı taraf hakkında çok şey söyleyecek 10 durum! Bunlara dikkat edin!
        1

        "BİZ" DİLİ

        Karşı taraf konuşmalarında "ben" dili yerine "biz" dili ile konuşuyorsa bu size gerçekten değer verdiğini ve gelecekte sizinle zaman geçirmek istediğini gösteren bir işaret olabilir.

        2

        GARSONLARA KARŞI NASIL?

        Sadece size karşı değil tanımadığı kişilere, garson ve sürücülere karşı da nazik bir tavrı varsa bu kişinin alçakgönüllü olduğunu gösterir.

        3

        EVE BIRAKMAK

        Sadece sizi eve bırakmak için onca yolu sizinle geliyorsa bu sizden gerçekten hoşlandığını gösteren bir işaret olabilir.

        4

        GEÇMİŞ İLİŞKİLER

        Geçmiş ilişkileri hakkında konuşurken nasıl bir tavır sergilediği önemlidir. Sürekli olarak eski ilişkisini suçlayıcı ve kendisini mağdur gösteriyorsa çokta masum olamayabilir.

        5

        ÖVGÜ BEKLEMEK

        Eğer karşı taraf övgü almak için çabalamıyorsa, bu işini severek yaptığını ve kendini övgü almak için yapmacık tavırlar içerisine sokmadığını gösterir.

        6

        HAYVANLARA KARŞI TUTUMU

        Bir insanın hayvanlara karşı tutumu, insanlara karşı tutumu ile aynıdır.

        7

        DURUŞ

        Kendine güvenerek dik bir duruş sergilemek önemlidir. Karşı taraf sizinle iletişim halindeyken duruşunu koruyorsa özgüvenli olduğunu gösterir.

        8

        TELEFON DUVAR KAĞIDI

        İnsanların telefon duvar kağıdı kendileri hakkında birçok ipucu verebiliyor. Örneğin duvar kağıdına kendisini koyan bir kişi kendi egosuna daha çok önem verir ve genellikle kendisini daha çok düşünür.

        9

        ELLER

        Sizinle konuşurken veya dinlerken elleri bağlı ise bu utangaç olduğunu gösterir. Ancak konuşurken ellerini kullanıyor ve avuç içi size dönükse bu size karşı ilgisi olduğunu gösterebilir.